Cvonline.hu

Keress állást a JOB4me, a Virtuális Állásbörzén!

Teljesen felfordult a világ, és nincs ez másként a munka világában sem. Álláskeresőként az őszi szezon állásbörzéi remek terepet jelentettek az elhelyezkedésre, azonban idén erről le kell mondanunk. Vagy mégsem?

 

Adja magát a válasz, hogy amennyiben nem lehet offline eseményt szervezni, tegyük meg mindezt virtuálisan, melyet meg is valósítanak nekünk a JOB4me, a Virtuális Állásbörze szervezői 2020. november 12-13-án.

REGISZTRÁCIÓ

Mi ez az egész?

  • A JOB4me virtuális állásbörzén az otthonod kényelméből (vagy bárhonnan) találkozhatsz az ország legjelentősebb munkaadóival.
  • Az interneten nincsenek határok, így rengeteg állás közül válogathatsz, és ezért még utaznod sem kell.
  • Feltöltheted az önéletrajzodat virtuális profilodba, chatelhetsz, videóinterjúzhatsz a cégekkel, vagy belenézhetsz webinarjaikba.
  • Minden eszközről (mobilról is) eléred a felületet, hogy a saját időbeosztásod szerint építhesd a karriered.

Miért fogod te is szeretni?

  1. Mert hatékony

A JOB4me-n azonnal időpontot foglalhatsz a HR-eshez… vagy egy általad választott szakmabelihez, így nem kell napokat (heteket) várnod a visszajelzésre.

  1. Mert bepillanthatsz a kulisszák mögé

A cégek által tartott webinarokon pontosabb képet kaphatsz a feladatokról, és akár az irodájukba vagy a gyárba is betekintést nyerhetsz.

  1. Mert rugalmasan tervezhető

Korlátlan alkalommal beléphetsz a rendezvény két napja alatt, és összeállíthatod ütemtervedet a neked tetsző programokból. Így nincsenek holtidők, és a sulihoz/munkához is hozzáigazíthatod a napirended.

  1. Mert az sem baj, ha nem keresel állást

Szakértőket kértünk fel, hogy tartsanak online előadásokat karrier- és önfejlesztés témában, a személyes tanácsadásokon pedig minden segítséget megkapsz a sikeres pályázáshoz és a karrierépítéshez.

  1. Mert nem kell nagydumásnak lenned

Ha eddig visszatartott az állásbörzézéstől, hogy mások is hallják a beszélgetést, eljött a te időd, ugyanis a szöveges chat-en csak te és a cég általad választott munkatársa lesz jelen.

 Hogyan tudsz jelentkezni a JOB4me-re?

A rendezvény ingyenes, csak regisztrálnod kell ide kattintva. Amennyiben még többet olvasnál a JOB4me-ről, katt ide!

REGISZTRÁCIÓ

Cvonline.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Megosztás:

Advertisement