Felhasználási feltételek

Tisztelt Felhasználóink!

A Cvonline.hu Blog célja, hogy nyilvános fórumként működve lehetőségei szerint segítséget nyújtson munkaüggyel, álláskereséssel kapcsolatos kérdéseikben.

A portálra feltöltött cikkek mindenki számára elérhetőek. A cikkekhez az e-mail cím megadása után bárki hozzászólhat. Kérjük, hogy hozzászólásaikban személyes adatokat, munkáltatóval, személyekkel kapcsolatos információt csak olyan mértékben adjanak meg, hogy azzal mások jogait, emberi mivoltát ne sértsék.

A portál üzemeltetője az IM-Digital Kft (Szolgáltató). Hozzászólás hozzáadásával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveinket.

A szolgáltatást mindenki önkéntesen és saját felelősségére használja.

A közzétett adatokért, azok megbízhatóságáért, hitelességéért, minőségéért a Szolgáltató nem vállal semmiféle felelősséget.

A Cvonline.hu Blog oldalán megjelenő tartalom moderált. A beérkezett hozzászólásokat a Szolgáltató ellenőrzi, és fenntartja a jogot, hogy a teljes vagy részleges információt törölje, szerkessze.

A kérdések és hozzászólások nem tartalmazhatnak üzleti titkot és személyiségi jogokat sértő állítást; nem tartalmazhat megalázó vagy lenéző megnyilvánulást másokra vonatkozóan; nem tartalmazhat személyeskedést; nem tartalmazhat vulgáris kifejezéseket; nem tartalmazhatnak reklámtevékenységre utaló tartalmat.

Amennyiben Ön olyan hozzászólást talál, amelyet Ön szerint törölni kell a Cvonline.hu Blog oldaláról, kérheti annak eltávolítását az adott felületről az blog@cvonline.hu e-mail címen. A hozzászólások eltávolítását a Szolgáltató lehetőségei szerint megteszi, amennyiben annak szükségét látja.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy technikai vagy egyéb okokból a Szolgáltatást korlátozza vagy felfüggessze.

A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.