Médiaajánlat

Ha szeretnél megjelenni a CVonline.hu blogjában, akkor szívesen fogadunk cikkeket tőled! A médiaajánlatunkban számos lehetőséget kínálunk a publikálásra, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő opciót:

  • Vendégblog
  • SEO cikk
  • Cégbemutató, PR cikkek

Vendégblogolási lehetőségünkkel bemutathatod az érdeklődőknek a szakterületeddel kapcsolatos legfrissebb információkat és tapasztalataidat, ami hozzájárulhat a szakmai közösséged bővítéséhez és hírneved növeléséhez. A vendégcikkek megjelenítése ingyenes, de álláskeresőknek, munkavállalóknak vagy munkaadóknak releváns tartalomnak kell lennie.

Az SEO cikk elhelyezése a weboldalunkon nagyszerű lehetőség arra, hogy kiterjeszd az online jelenlétet. A cikkben elhelyezett kulcsszavaknak és linkeknek köszönhetően még több embert érhetsz el.

Ha pedig cégedet szeretnéd bemutatni, akkor a cégbemutatkozó cikk elhelyezése a megfelelő választás. Ezzel megismerhetik a látogatók a tevékenységedet, az általad kínált szolgáltatásokat vagy termékeket, és azok előnyeit.

SEO cikk, cégbemutatkozó és PR cikkek megjelenítésével kapcsolatban kérj árajánlatot.

Az oldalainkon megjelenő vendég cikkek, támogatott tartalmak és szerkesztőségi cikkek révén lehetőséget kínálunk arra, hogy az érdeklődők számára hasznos és színvonalas információkat ossz meg.

Russmedia Digital Kft.
marketing@cvonline.hu