Videó-önéletrajz készítése lépésről lépésre

Tedd meg az első jó benyomást a videó-önéletrajzoddal! 

A videó-önéletrajz lényegében egy rövid bemutatkozó videó a leendő munkáltatód számára. Itt tudod elmondani magadról azokat az információkat, amelyeket egy írott önéletrajz nem tartalmaz. Miben tartod jónak magad, milyen területen szeretnél elhelyezkedni, vagy milyen fajta munkát keresel.

Az alábbiakban lépésről lépésre megmutatjuk hogyan tudod feltölteni a videódat a cvonline.hu állásportálon, a saját on-line önéletrajzod egy új, fontos elemeként.  Fontos tudnod, hogy ez a bemutatkozó videó nem lesz nyilvánosan látható, csak a cégünkkel szerződött munkaadók tekinthetik majd meg.

Első lépés

Regisztrálj, vagy jelentkezz be a fiókodba a www.cvonline.hu oldalon és navigálj a “profilom” menüpontra!

Második lépés

A profil oldaladon találod a bemutatkozó videó részt, itt kattints a Hozzáad linkre.

Harmadik lépés

A felugró ablakban kiválaszthatod, hogy közvetlenül rögzíted a felvételt, vagy egy előzőleg felvett videót szeretnél feltölteni.

Negyedik lépés

Amennyiben közvetlenül itt rögzíted a videódat, kattints a felső ikonra. Ekkor valószínűleg engedélyezned kell a webkamera hozzáférést az eszközödhöz.

Ötödik lépés

Ha a közvetlen felvétel mellett döntesz az engedélyezést követően 5 másodperccel automatikusan elindul a felvétel. Ezt a visszaszámláló segítségével figyelheted.  A felvételt bármikor leállíthatod a “kattints a felvétel leállításához” szövegre kattintasz.
Az oldalon közvetlenül rögzített videók maximális hossza 30 másodperc.

Hatodik lépés

Miután elkészítetted a felvétel

  • rögtön el is mentheted “Accept”
  • ellenőrizheted elmentés előtt “Review Recording”
  • újra indíthatod a felvételt “Re-recording”

Ha úgy döntesz, hogy mégis később rögzíted a videót, egyszerűen zárd be az ablakot. A felvétel nem kerül elmentésre.

Előre elkészített videó feltöltése

Amennyiben előre felvett videót szeretnél feltölteni, kattints a fájl feltöltése gombra. Ilyen videók esetében nincs limitálva a felvétel hossza. A rögzítést előzőleg könnyen el tudod végezni okostelefonod vagy webkamerád segítségével.

Elkészítem a videó önéletrajzomat