A világ legmenőbb irodái

by | okt 27, 2015 | Hírek

a-vilag-legmenobb-irodai_15Az évek során az irodák belső tere rengeteget változott, főként azért, hogy minél jobban illeszkedjen a munkakörülményekhez. A hatalmas nyitott terű irodáktól a pici személyes fülkéken át minden variációt láttunk már. Az elmúlt néhány évben a hatékony munkavégzés érdekében a végletekig is képesek voltak elmenni az irodák kialakítása során. A technológia és a munkahelyek fejlődésének következtében a munkaterületek is ehhez alkalmazkodnak, a kényelem mellett szórakoztatást és motivációt biztosítanak.

AirBnb

Az AirBnb egy igazán lenyűgöző cég, amit irodája kialakítása is tükröz. Az egész munkahely egyterű, nincsenek külön tárgyalók. Olyan kijelölt helyek vannak, ahol a kollégák a projekteken dolgozhatnak, illetve ún. munkabarlangok vannak kialakítva, ahova a dolgozók nyugalomba vonulhatnak kicsit és képesek önállóan ötletelni, ha éppen erre van szükségük.  (Forrás és további képek)

airbnb2_450x300

airbnb3_450x300

airbnd1_450x300

Innocent Drinks

Az Innocent Drinks, mint márka, pozitív, szórakoztató személyiséget képvisel. Az iroda teljes mértékben tükrözi ezt élénk, vidám színeivel, valamint más szórakoztató kellékeivel az irodában. Saját konyhájukban reggelit kínálnak, saját könyvtáruk van és tulajdonképpen gyümölcstornyok találhatóak mindenhol, csodálatos hely a munkavégzésre. (Forrás és további képek)

drinks1_450x300

drinks2_450x300

drinks3_450x300

Google

A Google irodája igazi tündérmese. A különböző stílusú szobák, az élethű, hihetetlen matricák, mindez a legmodernebb kivitelezésben. A kreativitás tökéletes példája. Innen igazából senki sem vágyna haza. (Forrás és további képek)

google1_450x300

google2_450x300

google3_450x300

Redbull

Redbull áramvonalasan és ergonomikusan kialakított irodája tökéletesen tükrözi a megtestesített minőséget. A berendezés során használt színek és anyagok modern, mozgékony és friss hatást keltenek. (Forrás és további képek)

redbull1_450x300

 

redbull2_450x300

redbull3_450x300

Te melyik irodában dolgoznál legszívesebben?

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.