Mobil applikációk álláskeresőknek

by | márc 2, 2015 | Karriertanácsok

kézben egy mobilA Kutatópont felmérése alapján az okostelefonok aránya hazánkban 39 százalék volt 2015 januárjában.

Mivel az internetezésre alkalmas mobileszköz-ellátottság folyamatosan növekszik a magyar felnőtt társadalomban, ezért érdemes láttuk összegyűjteni azokat az applikációkat, melyek segíthetik álláskeresőinket.

Cvonline.hu

cvonline applikációA Cvonline.hu állásportál applikációjával már utazás közben is böngészheted az állásokat, elmentheted őket vagy akár jelentkezhetsz is rájuk. Profiloldaladra belépve beállíthatod továbbá, hogy a legfrissebb téged érdeklő állásokról mindig kapj értesítést. Az applikáció elérhető már iOS és Android telefonokon is.

LinkedIn

linkedin applikációEgyre elterjedtebb hazánkban is a LinkedIn, mint üzleti közösségi hálózat. Létre tudunk hozni egy profiloldalt magunknak, ahol a készségeinket, szakmai tapasztalatainkat és tanulmányinkat tudjuk feltölteni, ugyanúgy mint egy online önéletrajzot. Számos HR vezető és a toborzási cég alkalmazza arra, hogy jelöltekre találjon. Az applikáció használatával be tudunk jelentkezni a profilunkba, meg tudjuk, hogy a minket érdeklő cégek milyen nyitott pozíciókat kínálnak, illetve számos hasznos szakmai cikket is tudunk olvasni.

BPMenetrend

BP Menetrend applikációÉrdemes letöltenünk a BPMenetrend alkalmazást, ha Budapesten keresünk állást és tömegközlekedéssel szoktunk utazni. Állásinterjúra való készülődésnél sokat segíthet, meg tudjuk nézni a következő indulási időpontokat, egyből látjuk, hogy mennyit kell még várnunk.

BKK Info

BKK Info applikációA fentiek mellett hasznos lehet még a BKK Info alkalmazása, mely percre kész tömegközlekedési információkkal lát el bennünket a menetrendi és járatváltozásokról azonnal, push üzenet formájában.

Waze

Waze applikációA Waze a világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása. Ha autóval közlekedünk érdemes használnunk, mert valós idejű közlekedési- és útinformációkat tartalmaz, így időt és üzemanyagköltséget tudunk megspórolni a használatával.

Köpönyeg

Köpönyeg applikációAz időjárással kapcsolatban segíthet a Köpönyeg.hu alkalmazása, mely 3200 magyarországi településre tud 15 napos előrejelzést és 20 000 külföldi városra pedig 10 napos prognózist biztosítani.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.