Álláslehetőség megváltozott munkaképességűeknek

by | dec 13, 2016 | Hírek

Allaslehetoseg.megvaltozott.munkakepessegueknek_150x150December 3-án, a fogyatékosok világnapján adták át 28 díjazottnak a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést  olvasható az mti oldalán. 

A díjat azok a munkaadók kaphatják meg, amelyek nyitottak a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatására, és folyamatosan fejlesztik a toborzásukkal, foglalkoztatásukkal és megtartásukkal kapcsolatos gyakorlatukat.

A díjazottak között van a többi közt a Magyar Posta Zrt., a Szerencsejáték Zrt., az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, a Vodafone, az Auchan, és az E.ON Hungária.

Cikkünkben összegyűjtöttük a jelenleg meghirdetett, megváltozott munkaképességűeknek szóló állásajánlatokat:

Budapest

Solymár

Székesfehérvár

Cegléd

Szolnok

Pécs

Miskolc

Kecskemét

Nyíregyháza

Oroszlány

Biatorbágy

Zalaegerszeg

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.