Az elmúlt évek legjobb munkahelyei

by | febr 12, 2016 | Hírek

Az-elmult-evek-legjobb-munkahelyei_150x150Évente készül felmérés az Aon Hewitt tanácsadó cég által melyből megtudhatjuk, hogy az adott évben melyek a legjobb munkáltatók hazánkban. Cikkünkben összegyűjtöttük az elmúlt évek díjazottjait.

A kutatás kitér arra is mi az amit szeretünk és melyek azok a dolgok amik miatt a legtöbbet panaszkodunk a munkahelyünkkel kapcsolatban. Az elmúlt évek adatai alapján nem változtak a legfontosabb tényezők: amit szeretünk az a munkakörnyezet, a vállalat jó hírneve és felelősségvállalása, a kollégák, az elfogadó kultúra és a közvetlen felettes. Ami miatt viszont a leginkább panaszkodunk az a fizetés, a karrierlehetőség, az emberközpontúság, a munkafolyamatok és a tehetségek megtartása.

Nézzük azonban, hol érdemes dolgozni!

Ők voltak a legjobbak 2015-ben:

  • 1000 fő feletti vállalatok kategória: Allianz Hungária Zrt., Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft., dm Kft., McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft.
  • 250-1000 fő közötti vállalatok kategória: B. Braun Avitum Hungary Egészségügyi Szolgáltató Zrt., DECATHLON Magyarország, Eurofamily
  • 50-250 fő közötti vállalatok kategória: Alpiq Csepeli Vállalatcsoport, Atlas Copco-Industrial Technique Hungary Kft., Cisco Systems Magyarország Kft., Faulhaber Motors Hungaria Kft., Hilti Hungária Kft., Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt., Macher Gépészeti és Elektronikai Kft., MAPEI Kft., Veeva Systems Hungary Kft.

2014. évi felmérés:

  • 1000 fő feletti vállalatok kategória: Provident Pénzügyi Zrt., Vodafone Magyarország Zrt.
  • 250-1000 fő közötti vállalatok kategória: Microsoft Magyarország Kft., Fundamenta – Lakáskassza Zrt., SAP Hungary Zrt.
  • 250 fő alatti vállalatok kategória: Hilti Hungária Kft., Numil Hungary Kft., AbbVie Gyógyszerkereskedelmi Kft. 

2013. évi felmérés:

  • 1000 fő feletti vállalatok kategória: Szerencsejáték Zrt., McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft.
  • 250-1000 fő közötti vállalatok kategória: FGSZ Földgázszállító Zrt., Fundamenta-Lakáskassza Zrt., Mars Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft.
  • 50-250 fő közötti vállalatok kategória: Janssen-Cilag Kft., Debreceni Hőszolgáltató Zrt., Budapest InterContinental

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.