LIDL karrier: ennyi fizetésre számíthatsz

by | aug 30, 2016 | Hírek

Lild_150x150Ahogyan már mi is beszámoltunk róla, Magyarországon jelentős munkaerőhiánnyal küzdenek több szektorban is.

Különösen a kelet-magyarországi régióban jelent problémát a megfelelő munkaerő megtalálása, a cégeknek lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy feltöltsék az állományukat.

A kereskedelmi szektorból elsőként a LIDL Magyarország Kereskedelmi Bt. tett lépéseket annak érdekében, hogy új embereket találjon boltjaiba. 20%-os fizetésemelést vezetett be a dolgozói között és bruttó 293 ezer forintos bért ad a főpénztárosok számára.

Tekintse meg a Lidl aktuális állásajánlatait ide kattintva.

A csúcsfizetést a boltvezetők és bolti menedzseri pozícióban lévők érik el, akik a szokásos pozícióhoz járó pótlékokon túl, mint a 30 %-os műszakpótlék és az 50 %-os vasárnapi pótlék, vállalati autót is kapnak korlátlan használattal és teljes költségtérítéssel. Az ő fizetésük a bruttó 673 856 ezer forint, ami bárki számára elérhető, hiszen a cég saját bevallása szerint gyakran belső kiválasztás során, a boltban dolgozók közül kerülnek ki a vezetőik.

Forrás: valasz.hu

Forrás: valasz.hu

Azonban nem csak a munkaerő-problémákra való válaszadásban első az áruházlánc, hiszen már 2015-ben is a legmagasabb bért fizette a bolti dolgozói részére, bruttó 253 ezer forintot- írja cikkében a Pénzcentrum. A béren kívüli juttatások terén is bőkezűnek tekinthető a cég, hiszen a munkába járási támogatás mellett egyéb pótlékokat is biztosítanak a munkavállalóik számára havi bruttó 33.083.-Ft értékben. Szüksége is van a munkaerőre, hiszen országszerte 164 áruházzal rendelkezik, amelynek működtetésére és bővítésére óriási létszámra van szüksége.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.