10 irodai embertípus

by | márc 8, 2016 | Karriertanácsok

A munkahelyen számos különböző típusú emberrel hoz minket össze a sors, azonban  van 10 olyan típus, aki minden helyen fellelhető.

1. A mellékhelységben diskuráló

Mosdóba menni természetes dolog, ráadásul lehetőségünk van az egyedüllétre. Nem szeretnénk, ha egy munkatársunk elkezdene az adott napi feladatról beszélgetni velünk, miközben végezzük a dolgunkat…

1.

2. A hűtőfosztó

Otthon elkészítettük a finom ebédet, délben már alig várjuk, hogy kiérjünk a konyhába mire hűlt helye van a szendvicsünknek… Ők azok, akik kérdezés nélkül használják a teádat/kávédat/tejedet …

2.

3. A szagos ételek előszeretettel teli evője

Ki eszik gyakran halat a nyitott irodában úgy, hogy nem törődik másokat zavar-e?

3.

4. A fagyos szent

Minden irodában van legalább egy olyan személy, aki melegben fázik, hidegben pedig melege van…radiátort szeretnének nyáron, télen pedig imádnak nyitott ablaknál ülni.

4.

5. Az asztalon doboló

Nézd, látjuk, hogy a füles be van dugva és tudjuk, hogy imádod azt a számot, de nem te vagy a Metallica dobosa, ezért kérlek hagyd abba a dobolást!

5.

6. A magában beszélő

„Küldd már át nekem de rögtön!  Szeretném ha még időben alá tudnám íratni a vezetőséggel…”

6.

7. A fecsegő

Nem Cintia, nem szeretnénk tudni milyen pedikűrt csináltattál a wellness-hétvégén…csak szeretnénk befejezni a munkát.

7.

8. A rendszerező

Van olyan munkatársad aki állandóan naptár-meghívót vagy e-mailt küld fontos időpontokról? Ha nincs, akkor te vagy az!

8.

9. A túlbuzgó, határidő őrült

Valaki kiad neked egy feladatot és kéri, hogy hétfőre legyen kész. Ezzel nincs is baj, de aztán csütörtökön rákérdez, hogy hogy állsz? Miért?? Elküldjük majd ha kész van.

9.

10. A haver

Ő az akivel egy húron pendültök, aki megérti min mész keresztül, akinek hasonlóan kínszenvedés a hétfő és mindig megvan a pénteki hangulat, akivel gördülékenyen átvészeled a stresszes időszakokat.

10.

Ismersz még más jellegzetes típust is? Írd meg nekünk hozzászólásként! 🙂

Az eredeti cikk a The Undercover Recruiter oldalán jelent meg.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.