7 állapot, amikor érdemes állást váltanunk

by | szept 19, 2016 | Karriertanácsok

change_150x150Amikor már huzamosabb ideje dolgozunk egy munkahelyen akaratlanul is előfordulhat velünk, hogy kevesebb kihívást látunk az állásunkban. Azonban érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a motiváció hiányának külső vagy belső okai vannak.

Fontos rájönnünk, hogy az adott munkahellyel van problémánk vagy valamilyen más dolog áll a háttérben. Összegyűjtöttünk hét olyan esetet, amelyeket ha észreveszünk magunkon, érdemes megfontolnunk a munkahelyváltást.

  1. Amikor azzal nyugtatod magad, hogy az önéletrajzodban nem mutat jól, ha sokszor váltasz, ezért még pár hónapig ki kell bírnod itt.
  2.  Ha vasárnap este semmi jó dolgot nem tudsz mondani a jelenlegi állásodról, amiért érdemes lenne bemenned másnap vagy amit szeretsz benne.
  3. Előfordul, hogy túlóráznod kell, azonban már úgy érzed, hogy túllépted a terhelhetőséged határát és a magánéletedbe is betolakodott.
  4. Úgy érzed, hogy szakmailag nem tudsz tovább fejlődni, illetve a vezetőid sem motiválnak, nem adnak nagyobb feladatokat számodra.
  5. Amikor kevesebb munkát végzel el, de az több idődbe kerül.
  6. Túl sok stressz ér, ami az egészségügyi állapotodra is hatással van.
  7. Ha elképzeled magad 10 év múlva és nem látsz magad előtt perspektívákat a jelenlegi munkahelyeden.

ÉRDEKES: Munkahelyváltás helyesen

Tapasztaltad már a fenti állapotok valamelyikét? Szívesen néznél szembe új kihívásokkal egy másik munkahelyen? Töltsd fel önéletrajzod a Cvonline.hu oldalára és válogass több, mint 6000 állás közül. A gyorsabb folyamat érdekében állíts be állásértesítőt magadnak, így az elsők között értesülhetsz a friss állásajánlatokról.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.