Motiváló filmek álláskereséshez II.

by | jún 26, 2017 | Álláskeresési tippek

Korábbi cikkünkben bemutattunk pár filmet nehéz sorsú emberekről, akik kitartással ki tudtak törni a reménytelennek hitt helyzetükből és sikeres emberekké váltak. Mai cikkünkben folytatjuk az ajánlást három igaz történettel!

film_pelePelé (Pelé: Birth of a Legend, 2016)

Egy önéletrajzi film a háromszoros világbajnok brazil focistáról, Peléről. A film bemutatja, hogyan lett a nincstelen, tehetséges kisfiúból legendás labdarúgó. Mennyi nehézséggel kellett megküzdenie azért, hogy önmaga lehessen. Port.hu leírás | IMDb leírás

 

film_katweKatwe királynője (Queen of Katwe, 2016)

Az ugandai nyomornegyedben felnevelkedő Phiona Mutesi életét mutatja be, aki egy misszionárusnak köszönhetően elkezd sakkozni tanulni. Tehetségének és kitartásának köszönhetően sakkbajnokságot nyer és többször is képviseli Ugandát a sakk olimpián.
Port.hu leírás | IMDb leírás





 

film_surferÉletem a szörf (Soul Surfer, 2011)

Az amerikai Bethany Hamilton életét mutatja be, aki még a cápatámadás után sem adta fel a szörfözés iránti szeretetét és profi szörfös vált belőle.
Port.hu leírás | IMDb leírás

Van ötleted, amivel bővíthetnénk a listát? Írd meg nekünk hozzászólásban!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.