Tanulj egyetemi szintű képzéseken otthonról

by | máj 22, 2017 | Karriertanácsok

Tanulj.egyetemi.szintu.kepzeseken_150x150A jó pap holtig tanul, tartja a mondás, de napjainkban ez minden szakma esetében igaz. Azonban általánosan elmondható, hogy idő és pénz hiányában nehéz új tudásra szert tennünk.

Ha már rendelkezünk diplomával vagy bármilyen végezettséggel, akkor is figyelmet kell fordítanunk a nyelvtudásunk fenntartására és fejlesztésére. Ahogyan már mi is írtunk róla, legalább társalgási szintű nyelvtudás nélkül akadályba ütközünk a munkakeresés során. Legfőképpen az angol nyelv aktív használatára fektessünk hangsúlyt.

Az iskolapadból kilépve szembesülhetünk vele, hogy tudásunk és a munkaerőpiac elvárásai nem teljesen fedik egymást, azonban teljes állás mellett nem marad időnk arra, hogy intézményi keretek között tanuljunk. Szerencsére napjainkban az internetnek köszönhetően már nem is szükséges ezt megtennünk, hiszen rengeteg online kurzus közül tudunk válogatni. Ezeknek előnye, hogy otthonról végezhetjük őket, sőt gyakran nem is fix időpontban vannak, hanem magunknak oszthatjuk be, hogy mikor van lehetőségünk foglalkozni velük. A rugalmasság mellett másik előnyük, hogy gyakran nem is kerülnek pénzbe, hiszen rengeteg ingyen kurzus közül választhatunk. Természetesen előnyt élveznek azok, akik valamilyen mérnöki tudásra szeretnének szert tenni, hiszen rengeteg programnyelv megtanulható ezeken az oldalakon.

ÉRDEKES:  Mit akarnak megtudni rólad az állásinterjún igazából?

Több amerikai egyetem, míg Magyarországon az Eszterházy Károly és az Óbudai Egyetem kurzusain is részt vehetünk az alábbi oldalakon keresztül:

Ezek mellett inkább angol nyelven érhetőek el online tanfolyamok, aminek köszönhetően egyszerre tudjuk fejleszteni a nyelvtudásunkat és új tudásra szert tenni:

Jó tanulást és sikeres álláskeresést kíván a Cvonline.hu csapata!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.