Munkalehetőség a dán királyi család hivatalos szállítójánál

by | szept 21, 2018 | Cégbemutató

Szeretsz emberekkel dolgozni, és emellett kedveled a letisztult, skandináv dizájnt? Szívesen dolgoznál egy olyan nemzetközi vállalatnál, ami megbízható, fontos számára vevőik elégedettsége, és a társadalmi felelősségvállalás sem áll távol tőle? Ha a válaszod igen, akkor cikkünk Neked szól!

Valóra vált álom

Lars Laresen dán fiatalember 1979-ben nyitotta meg első lakberendezési áruházát, de ambiciózus terve már akkor az volt, hogy egész áruházláncot hoz létre. A mai napig magántulajdonban lévő vállalatra a jó minőségű termékek árusítása mellett a jellemző, hogy nagy figyelmet fordít dolgozóinak elégedettségére és képzésére, a megfelelő munkakörnyezet kialakítására és a kollégák egymás közti jó kapcsolatára. Ezen túlmenően nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is, a sport és kultúra támogatásán kívül rendszeresen segíti a humanitárius szervezeteket.

Ahol a karrierépítés és ambíció a vállalati kultúra része

Az áruházak dolgozóinak külön internetes hírportálja van, ami a kíváncsi szemeknek is betekintést enged a vállalat mindennapjaiba, így akár Te is meggyőződhetsz róla, hogy amit álláshirdetéseikben ígérnek, az megvalósítható, elérhető. A Budapesten store managerként dolgozó Kasza Kristóf karrierje jó példa arra, hogyan működik a vállalat képzési rendszere, és hogy kellő lelkesedéssel és ambícióval gyorsan válhat bárkiből üzletvezető. Jelenleg is több nagyvárosban keresnek üzletvezető gyakornokot, akik a sikeres képzést követően saját áruházat kapnak, illetve eladókat, akiknek szintén van lehetőségük a karrierépítésre. Munkád során változatos feladatokat, bónuszt, Levi’s munkaruhát és dolgozói kedvezményt is kapsz.

Hűség és megbízhatóság

A cégre jellemző, hogy értékeli és gyakorolja a hűséget és megbízhatóságot, a cég alapítója a mai napig annál a banknál vezeti számláját, melytől az első áruház nyitásához szükséges kölcsönt kapta. Dánia királynője engedélyezte a vállalatnak a „dán királyi udvar hivatalos szállítója”cím használatát, melyet csak a hiteles és gazdaságilag megbízható cégek és személyek kaphatnak meg. Ezek türkében biztos lehetsz abban, hogy a versenyképes fizetés és a fejlődési lehetőség mellett egyéb módon is elismerik a munkádat és erőfeszítéseidet.

Ha még nem jöttél rá, melyik vállalatról beszélünk, most eláruljuk, hogy cikkünk a JYSK-ről szól.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.