Munkalehetőség a dán királyi család hivatalos szállítójánál

by | szept 21, 2018 | Cégbemutató

Szeretsz emberekkel dolgozni, és emellett kedveled a letisztult, skandináv dizájnt? Szívesen dolgoznál egy olyan nemzetközi vállalatnál, ami megbízható, fontos számára vevőik elégedettsége, és a társadalmi felelősségvállalás sem áll távol tőle? Ha a válaszod igen, akkor cikkünk Neked szól!

Valóra vált álom

Lars Laresen dán fiatalember 1979-ben nyitotta meg első lakberendezési áruházát, de ambiciózus terve már akkor az volt, hogy egész áruházláncot hoz létre. A mai napig magántulajdonban lévő vállalatra a jó minőségű termékek árusítása mellett a jellemző, hogy nagy figyelmet fordít dolgozóinak elégedettségére és képzésére, a megfelelő munkakörnyezet kialakítására és a kollégák egymás közti jó kapcsolatára. Ezen túlmenően nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is, a sport és kultúra támogatásán kívül rendszeresen segíti a humanitárius szervezeteket.

Ahol a karrierépítés és ambíció a vállalati kultúra része

Az áruházak dolgozóinak külön internetes hírportálja van, ami a kíváncsi szemeknek is betekintést enged a vállalat mindennapjaiba, így akár Te is meggyőződhetsz róla, hogy amit álláshirdetéseikben ígérnek, az megvalósítható, elérhető. A Budapesten store managerként dolgozó Kasza Kristóf karrierje jó példa arra, hogyan működik a vállalat képzési rendszere, és hogy kellő lelkesedéssel és ambícióval gyorsan válhat bárkiből üzletvezető. Jelenleg is több nagyvárosban keresnek üzletvezető gyakornokot, akik a sikeres képzést követően saját áruházat kapnak, illetve eladókat, akiknek szintén van lehetőségük a karrierépítésre. Munkád során változatos feladatokat, bónuszt, Levi’s munkaruhát és dolgozói kedvezményt is kapsz.

Hűség és megbízhatóság

A cégre jellemző, hogy értékeli és gyakorolja a hűséget és megbízhatóságot, a cég alapítója a mai napig annál a banknál vezeti számláját, melytől az első áruház nyitásához szükséges kölcsönt kapta. Dánia királynője engedélyezte a vállalatnak a „dán királyi udvar hivatalos szállítója”cím használatát, melyet csak a hiteles és gazdaságilag megbízható cégek és személyek kaphatnak meg. Ezek türkében biztos lehetsz abban, hogy a versenyképes fizetés és a fejlődési lehetőség mellett egyéb módon is elismerik a munkádat és erőfeszítéseidet.

Ha még nem jöttél rá, melyik vállalatról beszélünk, most eláruljuk, hogy cikkünk a JYSK-ről szól.