8 gif a bértárgyalásról

by | márc 5, 2018 | Fizetés

Kezdjük a hétfőt egy vidám témával! Mai cikkünkben összegyűjtöttük a bértárgyaláshoz köthető vicces szituációkat.

Nézzük a tipikus pillanatokat, legyen szó állásinterjúról, vagy előléptetési kérelemről. Amennyiben pedig tényleg bértárgyalás előtt állsz, akkor neked szól a Hogyan kérj fizetésemelést? c. cikkünk!

1. Mikor a bértárgyalás előtti nap otthon elpróbálod a beszéded a tükör előtt2. Mielőtt belépsz a főnököd irodájába…3. Amikor leülsz a vezetőddel szemben és elkezded felvezetni miért is vagy itt4. Mikor megkérdezi, hogy mennyi fizetésemelésre gondoltál…5. Aztán mikor elmondja, hogy ő mennyire gondolt…6. Amikor már végképp nem tudsz mihez folyamodni.7. …de aztán taktikát váltasz és elkezded felsorolni, hogy mennyivel járultál hozzá a cég sikereihez az évek alatt8.Végül mikor megkapod a hőn áhított fizetésemelést.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.