Egy fotográfus felajánlása 10 álláskereső számára

by | máj 21, 2020 | Hírek

Egy nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian.
Tudom, hogy valakinek csak átmenetileg változott meg az élete ezalatt a két hónap alatt, de sok olyan ember is van, aki elvesztette a munkáját és nem tudja, hogy hogyan tovább.
Én őket keresem!

Kiss-Szabó Viktória – fotográfus

Szeretném felajánlani 10 embernek, hogy készítek róluk egy fotót, amit fel tudnak használni az önéletrajzukban.

A fotózás a budapesti, 13. kerületi stúdiómban lenne 2020. június 3-án és 4-én (szerdán és csütörtökön) előre egyeztetett időpontban.

A képeket ajándékba adom, ezzel is támogatva a mielőbbi sikeres álláskeresést.

Jelentkezni egy rövid bemutatkozással az info@kissszaboviktoria.hu email címen lehet május 26-ig!

Tartsunk össze, segítsünk egymásnak!

Viki

 

Állást keresek / Feltöltöm az önéletrajzomat

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Amikor felnőtt fejjel belevágtam a fotográfus szakmába, nem gondoltam, hogy mennyire komplex hivatás ez. Hiszen a mai digitális világban, már szinte mindenkinek van egy fényképezőgépe, legyen az akár csak egy mobiltelefon. Én mégis abban hiszek, hogy ez egy szakma, ahol a fényképek alkotások.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.