Egy fotográfus felajánlása 10 álláskereső számára

by | máj 21, 2020 | Hírek

Egy nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian.
Tudom, hogy valakinek csak átmenetileg változott meg az élete ezalatt a két hónap alatt, de sok olyan ember is van, aki elvesztette a munkáját és nem tudja, hogy hogyan tovább.
Én őket keresem!

Kiss-Szabó Viktória – fotográfus

Szeretném felajánlani 10 embernek, hogy készítek róluk egy fotót, amit fel tudnak használni az önéletrajzukban.

A fotózás a budapesti, 13. kerületi stúdiómban lenne 2020. június 3-án és 4-én (szerdán és csütörtökön) előre egyeztetett időpontban.

A képeket ajándékba adom, ezzel is támogatva a mielőbbi sikeres álláskeresést.

Jelentkezni egy rövid bemutatkozással az info@kissszaboviktoria.hu email címen lehet május 26-ig!

Tartsunk össze, segítsünk egymásnak!

Viki

 

Állást keresek / Feltöltöm az önéletrajzomat

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Amikor felnőtt fejjel belevágtam a fotográfus szakmába, nem gondoltam, hogy mennyire komplex hivatás ez. Hiszen a mai digitális világban, már szinte mindenkinek van egy fényképezőgépe, legyen az akár csak egy mobiltelefon. Én mégis abban hiszek, hogy ez egy szakma, ahol a fényképek alkotások.