Rangos szakmai díjat nyert a pozi app kampánya

by | okt 11, 2021 | Munkaadók - HR Blog

Idén immár 5. alkalommal került megrendelésre a HR-es és kommunikációs szakma versenye, a HRKOMM Award. Az évről évre színvonalas mezőnyt felsorakoztató megmérettetésen a Cvonline.hu saját fejlesztésű videós álláskereső applikációja, a pozi app, a Leginnovatívabb digitális HR-megoldás kategóriában bronz díjat nyert! Kezdetektől fogva épp annyira hiszünk a pozi appban, mint amennyire a bevezetőkampányát szeretjük. Ezt most a szakma legnívósabb versenyén elért eredményünk is visszaigazolta, ezért különösen büszkék vagyunk az elismerésre. Egyúttal szeretnénk megköszönni a közös munkát ügynökségünknek, a DeepInsight Creative-nak is.

hrkomm award

És miért forradalmi a pozi app? Mert egy olyan videós applikáció, mely elképesztően gyorsan és egyszerűen hozza össze az álláskeresőket és a munkaadókat, akik egyaránt rövid, telefonról feltöltött videós bemutatkozókat készíthetnek. A jelentkezők egy mozdulattal elküldhetik jelentkezésüket a kiválasztott állásra. A munkaadó pedig pillanatokon belül visszajelezhet az ígéretes jelölteknek.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.