Rangos szakmai díjat nyert a pozi app kampánya

by | okt 11, 2021 | Munkaadók

Idén immár 5. alkalommal került megrendelésre a HR-es és kommunikációs szakma versenye, a HRKOMM Award. Az évről évre színvonalas mezőnyt felsorakoztató megmérettetésen a Cvonline.hu saját fejlesztésű videós álláskereső applikációja, a pozi app, a Leginnovatívabb digitális HR-megoldás kategóriában bronz díjat nyert! Kezdetektől fogva épp annyira hiszünk a pozi appban, mint amennyire a bevezetőkampányát szeretjük. Ezt most a szakma legnívósabb versenyén elért eredményünk is visszaigazolta, ezért különösen büszkék vagyunk az elismerésre. Egyúttal szeretnénk megköszönni a közös munkát ügynökségünknek, a DeepInsight Creative-nak is.

hrkomm award

És miért forradalmi a pozi app? Mert egy olyan videós applikáció, mely elképesztően gyorsan és egyszerűen hozza össze az álláskeresőket és a munkaadókat, akik egyaránt rövid, telefonról feltöltött videós bemutatkozókat készíthetnek. A jelentkezők egy mozdulattal elküldhetik jelentkezésüket a kiválasztott állásra. A munkaadó pedig pillanatokon belül visszajelezhet az ígéretes jelölteknek.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!