Mit kell tudnia egy jó HR-esnek? – NŐI KARRIERUTAK: HORVÁTH ZSUZSA

by | szept 28, 2022 | kiemelt-4, Munkaadók - HR Blog

A HRTV Női karrierutak sorozatának fókuszában vezetői pozícióban elhelyezkedő nők vannak, akik jellemzően HR, humánpolitikai vagy éppen szervezetfejlesztési területen állnak helyt nap mint nap. A beszélgetés során megismerjük pályájukat, látásmódjukat és elmesélik nekünk nőként megélt vezetői és egyéb területen betöltött szerepüket, és azt is, hogyan lavíroznak a magánélet és az üzleti élet hullámzó tengerén.

Ennek a videónak a vendége Horváth Zsuzsa közel 20 éves magyar és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik vállalati HR, HR tanácsadás, szervezetfejlesztő, csoport-egyéni coach és tréner területen FMCG, termelő-, tanácsadó-, telekomunikáció és gyógyszer iparágban. Változás kezelés az erőssége: 9 évig élt 4 különböző országban és 17 országban dolgozott. Van egy saját szervezetfejlesztési módszertana (Szervezeti Színház), aminek hitvallása, hogy időtálló és sikeres változásmenedzsment kulcsa a szervezeti EQ bekapcsolása. Kidolgozott egy szín alapú coaching kártyát (SzínHatÁs) és módszertant, amit oktat is.

A női karrierutak adás tartalmából:

Mi az amit tudnia kell egy jó HR-esnek?
Mit adott a HR szakma?
HR és a spiritualitás
Szervezeti színház

Zsuzsa hitvallása:

„Mindig légy kíváncsi és bátor, hogy felfedezz és megláss új és más nézőpontokat, hogy érzelmileg éberen, valósan kapcsolódni tudj önmagadhoz és másokhoz.

HRTV - A felkészült HR szakemberek videótékája. Felületén több mint 200 HR és szervezetfejlesztés témájú műsor várja az elhivatott, inspirációra vágyó szakembereket. HR hírek, elemzések, portré-, interjú- és kerekasztal-beszélgetések széles kínálata, hetente friss tartalommal.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.