Mit kell tudnia egy jó HR-esnek? – NŐI KARRIERUTAK: HORVÁTH ZSUZSA

by | szept 28, 2022 | kiemelt-4, Munkaadók

A HRTV Női karrierutak sorozatának fókuszában vezetői pozícióban elhelyezkedő nők vannak, akik jellemzően HR, humánpolitikai vagy éppen szervezetfejlesztési területen állnak helyt nap mint nap. A beszélgetés során megismerjük pályájukat, látásmódjukat és elmesélik nekünk nőként megélt vezetői és egyéb területen betöltött szerepüket, és azt is, hogyan lavíroznak a magánélet és az üzleti élet hullámzó tengerén.

Ennek a videónak a vendége Horváth Zsuzsa közel 20 éves magyar és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik vállalati HR, HR tanácsadás, szervezetfejlesztő, csoport-egyéni coach és tréner területen FMCG, termelő-, tanácsadó-, telekomunikáció és gyógyszer iparágban. Változás kezelés az erőssége: 9 évig élt 4 különböző országban és 17 országban dolgozott. Van egy saját szervezetfejlesztési módszertana (Szervezeti Színház), aminek hitvallása, hogy időtálló és sikeres változásmenedzsment kulcsa a szervezeti EQ bekapcsolása. Kidolgozott egy szín alapú coaching kártyát (SzínHatÁs) és módszertant, amit oktat is.

A női karrierutak adás tartalmából:

Mi az amit tudnia kell egy jó HR-esnek?
Mit adott a HR szakma?
HR és a spiritualitás
Szervezeti színház

Zsuzsa hitvallása:

„Mindig légy kíváncsi és bátor, hogy felfedezz és megláss új és más nézőpontokat, hogy érzelmileg éberen, valósan kapcsolódni tudj önmagadhoz és másokhoz.

HRTV - A felkészült HR szakemberek videótékája. Felületén több mint 200 HR és szervezetfejlesztés témájú műsor várja az elhivatott, inspirációra vágyó szakembereket. HR hírek, elemzések, portré-, interjú- és kerekasztal-beszélgetések széles kínálata, hetente friss tartalommal.