Mitől lesz igazán jó egy iroda?

by | máj 25, 2022 | Kiemelt-2, Munkaadók - HR Blog

A HRTV egyik adásában ezt a témát járta körbe egy kerekasztal beszélgetés keretein belül az „Az Év Irodája Verseny” zsűritagjaival, ahol számos pozitív példát és fejlődési esetet ismerhetnek meg a nézők.

Az iroda, mint employer branding eszköz

Az iroda az employer branding fontos eleme, amely képviseli a céges kultúrát, mesél a csapatról, a vezetőről. Ha nem a vállalat értékrendjét és küldetését reprezentálja, ha csak vetít, megtéveszt, ha csupán kritikátlanul követi a divatot, lényegében magát a munkáltatói márkát rombolja.

A kerekasztal beszélgetésén a zsűritagok kifejtették, mennyi fejlődésen mentek át a céges munkahelyek a verseny 12 éve során, és hogyan mutatnak példát az irodapiacon a győztesek. Évről évre egyre nehezebb győztest hirdetni, mert a színvonal egyre magasabb.


HRTV - A felkészült HR szakemberek videótékája. Felületén több mint 200 HR és szervezetfejlesztés témájú műsor várja az elhivatott, inspirációra vágyó szakembereket. HR hírek, elemzések, portré-, interjú- és kerekasztal-beszélgetések széles kínálata, hetente friss tartalommal.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.