Mitől lesz igazán jó egy iroda?

by | máj 25, 2022 | Kiemelt-2, Munkaadók

A HRTV egyik adásában ezt a témát járta körbe egy kerekasztal beszélgetés keretein belül az „Az Év Irodája Verseny” zsűritagjaival, ahol számos pozitív példát és fejlődési esetet ismerhetnek meg a nézők.

Az iroda, mint employer branding eszköz

Az iroda az employer branding fontos eleme, amely képviseli a céges kultúrát, mesél a csapatról, a vezetőről. Ha nem a vállalat értékrendjét és küldetését reprezentálja, ha csak vetít, megtéveszt, ha csupán kritikátlanul követi a divatot, lényegében magát a munkáltatói márkát rombolja.

A kerekasztal beszélgetésén a zsűritagok kifejtették, mennyi fejlődésen mentek át a céges munkahelyek a verseny 12 éve során, és hogyan mutatnak példát az irodapiacon a győztesek. Évről évre egyre nehezebb győztest hirdetni, mert a színvonal egyre magasabb.


HRTV - A felkészült HR szakemberek videótékája. Felületén több mint 200 HR és szervezetfejlesztés témájú műsor várja az elhivatott, inspirációra vágyó szakembereket. HR hírek, elemzések, portré-, interjú- és kerekasztal-beszélgetések széles kínálata, hetente friss tartalommal.