Állást találni a Szigeten?

by | aug 4, 2010 | Álláskeresési tippek

Az idén megrendezett Sziget Fesztiválon is érdemes lesz ellátogatni a Civil Szigetre, ahol minden évben sok érdekességgel várják az érdeklődőket, betekintést nyerhetnek a civil szervezetek munkájába. Érdemes lesz ellátogatni többek között augusztus 11-én és 12-én a Seed Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány sátrához, ahol kisvállalkozó vagy vállalkozást tervező fiataloknak, pályakezdőknek segítenek majd.

A fővárosi alapítvány szeretettel vár majd minden vidéki és budapesti, magyar és külföldi érdeklődőt egyaránt a Civil Szigeten. Az SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány érdekes játékokkal készül majd, mint például Vállalkozói darts és szerencsekerék, és igyekeznek bemutatni a kisvállalkozások mindennapjait a Szigetre látogatóknak.

Az alapítvány fiatal munkatársai külföldi résztvevők megszólítására angol-magyar vállalkozói kvízzel is készülnek, és bármilyen, a vállalkozással vagy foglalkoztatással kapcsolatban felmerülő kérdésre is válaszolnak, angolul is.

A SEED alapítvány céljai

Fővárosi bejegyzésű és székhelyű alapítvány célja a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztése, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítése, a kisvállalkozások versenyképességének növelése, valamint a hátrányos helyzetű és kisebbségi csoportok gazdasági szerepvállalásának segítése. Kutatásokat végeznek, felkészítőket, tréningeket és felkészítőket is tartanak, számos kiadványuk, tananyaguk segíti a mikró és kisvállalkozások felkészülését, eredményes munkáját.

Ebben az esztendőben húszéves a szervezet, melynek megfogalmazott célja: a fenntartható gazdaság és az esélyegyenlőség előmozdítása a régióban is.

Amennyiben bővebb információkat olvasnál az idei Sziget Fesztiválra kilátogató civil szervezetekről vagy a SEEDről, kattints ide.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.