Állást találni a Szigeten?

by | aug 4, 2010 | Álláskeresési tippek

Az idén megrendezett Sziget Fesztiválon is érdemes lesz ellátogatni a Civil Szigetre, ahol minden évben sok érdekességgel várják az érdeklődőket, betekintést nyerhetnek a civil szervezetek munkájába. Érdemes lesz ellátogatni többek között augusztus 11-én és 12-én a Seed Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány sátrához, ahol kisvállalkozó vagy vállalkozást tervező fiataloknak, pályakezdőknek segítenek majd.

A fővárosi alapítvány szeretettel vár majd minden vidéki és budapesti, magyar és külföldi érdeklődőt egyaránt a Civil Szigeten. Az SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány érdekes játékokkal készül majd, mint például Vállalkozói darts és szerencsekerék, és igyekeznek bemutatni a kisvállalkozások mindennapjait a Szigetre látogatóknak.

Az alapítvány fiatal munkatársai külföldi résztvevők megszólítására angol-magyar vállalkozói kvízzel is készülnek, és bármilyen, a vállalkozással vagy foglalkoztatással kapcsolatban felmerülő kérdésre is válaszolnak, angolul is.

A SEED alapítvány céljai

Fővárosi bejegyzésű és székhelyű alapítvány célja a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztése, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítése, a kisvállalkozások versenyképességének növelése, valamint a hátrányos helyzetű és kisebbségi csoportok gazdasági szerepvállalásának segítése. Kutatásokat végeznek, felkészítőket, tréningeket és felkészítőket is tartanak, számos kiadványuk, tananyaguk segíti a mikró és kisvállalkozások felkészülését, eredményes munkáját.

Ebben az esztendőben húszéves a szervezet, melynek megfogalmazott célja: a fenntartható gazdaság és az esélyegyenlőség előmozdítása a régióban is.

Amennyiben bővebb információkat olvasnál az idei Sziget Fesztiválra kilátogató civil szervezetekről vagy a SEEDről, kattints ide.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!