A világ második legjobb állása

by | nov 4, 2010 | Hírek

Az álom munka viszonylag megfoghatatlan fogalom, mert mindenki számára mást jelent. Vannak azonban olyan munkák, amit bárki szívesen elvállalna. Ilyen volt 2009-ben az ausztrál idegenforgalmi bizottság által “A világ legjobb állása” címmel meghirdetett álommunka, melyre nagy valószínűséggel minden angolul jól beszélő felkapta a fejét és már el is képzelte magát, ahogy egy trópusi ausztrál szigeten sütkérezik nap mint nap, mindezt azért, hogy aztán egy blogon képekkel és videókkal beszámolhasson élményeiről. Tette ezt 150ezer ausztrál dolláros, azaz 22 millió forintos fizetésért.

Most a Tensi Kft. egy háromfordulós izgalmas játékra invitálja mindazokat, akik szeretnék luxuskörülmények között bejárni a világ legszebb tájait és ezért még fizetséget is kapni.

A legjobb pályázó féléven át havonta egy különleges utat és a hat hónapra, egymillió forintot nyer. A győztes feladata lesz, hogy mindent kipróbáljon, teszteljen és írja meg véleményét útjairól, melyek a világ legszebb tájaira vezetnek majd. Az élményekről folyamatos be kell majd számolnia videóblog és internetes napló formájában. Jelentkezni 2011. január 9. lehet a „alegjobballas.hu” oldalon. Itt olvashat mindenki a további részletekről, a pályázás menetéről is.

A játék háromfordulós, a beérkezett bemutatkozó videók közül az utazási iroda munkatársai juttatják a legjobb százat a második körbe, ahol elkezdődhet a rajongók gyűjtése. A második körben már a weboldalon és a Facebookon szavazók döntik el, ki jut majd a tízes döntőbe, így előnyben lesznek azok, akiknek kiterjedt ismeretségi körük van, vagy gyorsan képesek maguk mellé szavazótábort gyűjteni. A döntőre Budapesten kerül majd sor márciusban, izgalmas és játékos vetélkedő formájában.

A szervezők nem támasztottak különleges feltételeket a jelentkezésnél, így minden magyarul és valamelyest angolul beszélő, utazni vágyó felnőtt korú jelentkezését várják. A jövőbeni nyertesnek havonta két hétre kell majd szabaddá tennie magát, hogy első kézből mutassa be a világ néhány csodáját, így munkakeresők és akár, a munkaadó függvényében, állásban levők is jelentkezhetnek. A nyeremény hat csodálatos luxusút és egymillió forint.

Nem véletlen a mostani “A Világ Második Legjobb Állása” elnevezés sem – nem titok, hogy habár a két kampány koncepciójában és lépéseiben különbözik, van kapcsolat köztük. A szervezők megkeresték a tavalyi kampány megbízóit, akik üdvözölték, támogatásukról biztosították a magyar kezdeményezést.

A világ legjobb állását még nem tudjuk ki nyeri el, azonban addig is érdemes a CV-Online oldalán kutatni az adatbázisban, hátha ott bújik meg az álommunka valaki számára :).

Forrás: HR Portal

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.