GlobaLingua nyelvtanfolyamok kedvező áron!

by | nov 11, 2010 | Hírek

A GlobaLingua program egy olyan kimagaslóan jó nyelvtanulási lehetőség, melynek keretében a budapesti székhelyű Multikultúra Egyesület lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék elsajátítani egy-egy európai nyelv alapjait vagy esetleg szívesen gyakorolnák az iskolában megszerzett ismereteket.

20 órás tanfolyamokat indítunk angol, arab, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből kezdő, ‘álkezdő’, haladó és középhaladó szinteken.

A tanfolyami órákat a Tűzraktérben tartják meg, heti 2×45 percben, így a 20 órás tanfolyam körülbelül 10 hétig tart (heti egy alkalom, összesen 90 perc, esti órákban).

A következő kurzusok november közepén indulnak, illetve azután decemberben és januárban indulnak az újabb tanfolyamok.

Jelentkezési határidő és regisztráció: 2010. November 18.
A csoportok minimális létszáma: 5 fő/csoport.
Részvételi díj: 8000 Ft/fő/tanfolyam (20 óra/nyelv).
További infó: multikultura@invitel.hu vagy 1/343-2432

Álláskeresés idegen nyelven? Hasznos tanácsokat olvashatsz a témában a CV-Online oldalán!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.