GlobaLingua – ősszel induló nyelvtanfolyamok

by | júl 27, 2010 | Hírek

Bár még korainak tűnhet az őszről beszélni, de van, amikor jó előre tervezni. Jól tudjuk, hogy álláskeresési szempontból sok esetben mennyire kiemelkedő szerepe van egy-egy nyelv ismeretének, bizonyos állásoknál pedig az is nagy előnyt jelenthet, ha az angolon kívül más nyelven is tudunk kommunikálni.

Jó hír most a tanulni vágyóknak, hogy a Multikultúra Egyesület idén ősszel, a tavasszal induló kurzusok sikerén felbuzdulva, újra lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék elsajátítani egy-egy európai nyelv alapjait vagy esetleg szívesen gyakorolnák az iskolában megszerzett ismereteket.

Az ősz folyamán 20 órás tanfolyamokat indítanak angol, francia, német, olasz és spanyol nyelvből.

A tanfolyami órákat a Tűzraktérben tartják, heti 2×45 percben, így a 20 órás tanfolyam körülbelül 10 hétig tart (heti egy alkalom, összesen 90 perc, esti órákban). A különböző nyelvi órák nem ütköznek, így akár több tanfolyamra is lehet jelentkezni, ez esetben külön jelentkezési lapot kérünk kitölteni!

Jelentkezési határidő: 2010. július 31.
Regisztráció, befizetés: 2010. augusztus 10-ig
Tanfolyamok kezdése: 2010. szeptember 06-tól
A csoportok minimális létszáma: 5 fő/csoport
Részvételi díj: 6000 Ft/fő/tanfolyam (20 óra/nyelv)

A jelentkezés nem kötelez a beiratkozásra. A regisztráció/befizetés alapján alakítják ki a csoportokat, a végleges létszámokat. A legtöbb esetben közvetítő nyelv az angol lesz a tanfolyamon! A haladó csoportok szintfelmérője az első órán lesz!
A tanfolyam elvégzéséről a Multikultúra Egyesület tanúsítványt állít ki, mely nem egyenértékű akkreditált tanfolyam elvégzésével, nyelvvizsgával, stb.
Azok a diákok, akik jelenleg részt vesznek valamelyik tanfolyamon és szeretnék folytatni, kérjük, az Egyesület irodájában jelentkezzenek!

Jelentkezési lapok igénylehetők:multikultura@invitel.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.