GlobaLingua – ősszel induló nyelvtanfolyamok

by | júl 27, 2010 | Hírek

Bár még korainak tűnhet az őszről beszélni, de van, amikor jó előre tervezni. Jól tudjuk, hogy álláskeresési szempontból sok esetben mennyire kiemelkedő szerepe van egy-egy nyelv ismeretének, bizonyos állásoknál pedig az is nagy előnyt jelenthet, ha az angolon kívül más nyelven is tudunk kommunikálni.

Jó hír most a tanulni vágyóknak, hogy a Multikultúra Egyesület idén ősszel, a tavasszal induló kurzusok sikerén felbuzdulva, újra lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék elsajátítani egy-egy európai nyelv alapjait vagy esetleg szívesen gyakorolnák az iskolában megszerzett ismereteket.

Az ősz folyamán 20 órás tanfolyamokat indítanak angol, francia, német, olasz és spanyol nyelvből.

A tanfolyami órákat a Tűzraktérben tartják, heti 2×45 percben, így a 20 órás tanfolyam körülbelül 10 hétig tart (heti egy alkalom, összesen 90 perc, esti órákban). A különböző nyelvi órák nem ütköznek, így akár több tanfolyamra is lehet jelentkezni, ez esetben külön jelentkezési lapot kérünk kitölteni!

Jelentkezési határidő: 2010. július 31.
Regisztráció, befizetés: 2010. augusztus 10-ig
Tanfolyamok kezdése: 2010. szeptember 06-tól
A csoportok minimális létszáma: 5 fő/csoport
Részvételi díj: 6000 Ft/fő/tanfolyam (20 óra/nyelv)

A jelentkezés nem kötelez a beiratkozásra. A regisztráció/befizetés alapján alakítják ki a csoportokat, a végleges létszámokat. A legtöbb esetben közvetítő nyelv az angol lesz a tanfolyamon! A haladó csoportok szintfelmérője az első órán lesz!
A tanfolyam elvégzéséről a Multikultúra Egyesület tanúsítványt állít ki, mely nem egyenértékű akkreditált tanfolyam elvégzésével, nyelvvizsgával, stb.
Azok a diákok, akik jelenleg részt vesznek valamelyik tanfolyamon és szeretnék folytatni, kérjük, az Egyesület irodájában jelentkezzenek!

Jelentkezési lapok igénylehetők:multikultura@invitel.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!