Új Cvonline.hu iPhone applikáció

by | júl 16, 2010 | Hírek

Ebben a hónapban jelent meg a Cvonline.hu ingyenes iPhone alkalmazása, mely az állásportál teljes adatbázisában való keresést tesz lehetővé a telefonunkról. Az iPhone adottságait kihasználva GPS koordináta alapján az aktuális földrajzi helyzetünk szerint kereshetünk a helyi munkalehetőségek között.

Jól strukturált adatbázisa lehetőséget nyújt

  • kategóriák,
  • városok
  • és kulcsszavak szerinti keresésre is

Amennyiben valamelyik állás felkelti az érdeklődésünket, elmenthetjük a Kedvencek közé vagy ajánlhatjuk e-mailben egy barátunknak.

Emellett az alkalmazás automatikusan menti a kereséseket, így a korábban megtekintett állások között is gyorsan és egyszerűen lehet böngészni.
A Cvonline.hu teljes adatbázisa elfér a zsebünkben, melyet bárhol, bármikor böngészhetünk.

Az álláskereső alkalmazás ingyenesen letölthető a magyar App Store-ból.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.