KarrierExpo → A Jövőd Most!

by | okt 12, 2010 | Hírek

Országos, integrált állásbörze diplomázóknak, friss és fiatal diplomásoknak október 13-14-én (szerda-csütörtök) a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Az őszi KarrierExpo-n mintegy 60 munkáltató kínál állást és kötelező vagy szabadon választott szakmai gyakorlatot, valamint képzési és szakmai programokat.

A munkaadók fele nemcsak friss diplomást, vagy diplomázót keres, hanem szakmai gyakorlatosok, „bolognais” hallgatók fogadására is nyitott.

A KarrierExpo az állások és szakmai gyakorlatok mellett komplex felkészítő hátteret is kínál:
→ Céges előadások
→ CV Ambulancia
→ Grafológiai gyorselemzés
→ IQ teszt és logikai játékok
→ KarrierExpo Bingo
→ Karrier-tanácsadás
→ Numerikus és verbális tesztek
→ Próbainterjúk

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem Főépülete (Közgáz Campus), IX. Budapest, Fővám tér 8. (A Szabadság-híd pesti lábánál).

→ Nyitva tartás: 10.00-17.00

A Jövőd Most! – KarrierExpo a Budapesti Corvinus Egyetemen október 13-14-én!

További információk:
https://www.uni-corvinus.hu/
karrierexpo@uni-corvinus.hu
tel/fax: 1/482-5577
30/279 7432

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.