Állást keresel? Nyelvet tanulnál? GlobaLingua!

by | jan 11, 2011 | Hírek

A GlobaLingua program nyelvtanfolyamairól már korábban is első kézből értesítettünk titeket. A budapesti székhelyű Multikultúra Egyesület szervezésében indított kurzusok kiváló lehetőséget nyújtanak azoknak, akik szeretnék elsajátítani egy-egy európai nyelv alapjait vagy esetleg szívesen gyakorolnák az iskolában megszerzett ismereteket.

Minden állásra jelentkező tudja, hogy a nyelvtudás nemcsak előny, hanem lassan inkább már alapfeltétele a legtöbb állás betöltésének. Aki nem rendelkezik magabiztos nyelvtudással, annak pedig nincsen könnyű dolga. Már sok jelentkezésnél az önéletrajzot és/vagy a motivációs levelet is kérik egy másik (legtöbb esetben angol) nyelven. Az interjúkon is egyre gyakoribb, hogy idegen nyelven is interjúztatják a jelölteket. A tanfolyamon szerzett ismeretek ezekben is nagy segítséget nyújt majd.

A Multikultúra Egyesült most kimondottan az álláskeresőkre gondolva, az esti tanfolyamok mellett nappali sávban is elindítja 20 órás tanfolyamait angol, arab, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből kezdő, “álkezdő”, haladó és középhaladó szinteken.

A tanfolyami órákat esténként a Tűzraktérben, napközben az Orczy Kertben tartják, heti 2*45 percben, így a 20 órás tanfolyam körülbelül 10 hétig tart (heti egy alkalom, összesen 90 perc). A tanfolyamok január 31-től indulnak.

Jelentkezési határidő és regisztráció: 2011. január 17. A csoportok minimális létszáma: 5 fő/csoport.
Részvételi díj: 8000 Ft/fő/tanfolyam (20 óra/nyelv)

További info: multikultura@invitel.hu vagy (1) 343-2432

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.