Megújult a CV-Online!

by | máj 18, 2011 | Hírek

A nyár beköszöntével  a CV-Online honlapja megújult. Mind az oldal megjelenése, mind pedig a tartalom tekintetében változások történtek.

Az átalakítás során áttekinthetőbbé és böngészhetőbbé tettük az álláslehetőségeket, az álláskeresők számára például megkönnyítettük az önéletrajz, motivációs levél feltöltését, a pályázatok nyomon követését;  a munkaadók számára a hirdetés feladást, az önéletrajz keresést.Ezek mellett még sok egyéb újítás várja felhasználóinkat.Kérjük, hogy észrevételeiket, tanácsaikat a honlapunkon található kérdőív kitöltésével jelezzék nekünk.

Nagyon köszönjük!
A CV-Online csapata

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.