Nyelvet tanulnál? Akkor irány a GlobaLingua!

by | máj 2, 2011 | Hírek

Manapság már mindenhol követelmény valamilyen szintű nyelvismeret és ez nem csupán egy nyelvvizsga-bizonyítvány számának megadását jelenti, hanem aktív nyelvtudást várnak a munkáltatók. Sokan tanultak több idegen nyelvet is iskolában, különböző tanfolyamokon, de a gyakorlati nyelvhasználat továbbra is gondot jelent.

Ebben segít a Multikultúra Egyesület GlobaLingua programja, melynek keretében 20 órás kurzusok indulnak több nyelven (angol, arab, francia, német, olasz, spanyol). A képzés elsődleges célja, hogy erősítse a szóbeli kommunikációt az adott nyelven, bővítse a szókincset, fejlessze a kiejtést a szükséges nyelvtani ismeretekkel kiegészítve.

Minden kurzus 20 órás (20*45 perc), a tanfolyami díj 8000 Ft, mely tartalmazza a tanórákon kívül a tanárok által összeállított tananyagot, így további költségek nem merülnek fel a képzés során. Minden csoportban heti egy alkalommal vannak órák (2*45 perc), a csoportok létszáma 7-12 fő.

Regisztrációra az egyes tanfolyamoknál megjelölt határidőn belül van lehetőség a tanfolyami díj befizetésével.

Ügyintézés a Multikultúra Egyesület irodájában (VI. ker., Hegedű u. 3., Tűzraktér, A ép., 1. em.) hétfőtől csütörtökig 15 és 17 óra között, egyéb időpontban előzetes egyeztetés szerint!

További információ, időpont egyeztetés: GlobaLinguaME@gmail.com; 1/343-2432

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!