Nyelvet tanulnál? Akkor irány a GlobaLingua!

by | máj 2, 2011 | Hírek

Manapság már mindenhol követelmény valamilyen szintű nyelvismeret és ez nem csupán egy nyelvvizsga-bizonyítvány számának megadását jelenti, hanem aktív nyelvtudást várnak a munkáltatók. Sokan tanultak több idegen nyelvet is iskolában, különböző tanfolyamokon, de a gyakorlati nyelvhasználat továbbra is gondot jelent.

Ebben segít a Multikultúra Egyesület GlobaLingua programja, melynek keretében 20 órás kurzusok indulnak több nyelven (angol, arab, francia, német, olasz, spanyol). A képzés elsődleges célja, hogy erősítse a szóbeli kommunikációt az adott nyelven, bővítse a szókincset, fejlessze a kiejtést a szükséges nyelvtani ismeretekkel kiegészítve.

Minden kurzus 20 órás (20*45 perc), a tanfolyami díj 8000 Ft, mely tartalmazza a tanórákon kívül a tanárok által összeállított tananyagot, így további költségek nem merülnek fel a képzés során. Minden csoportban heti egy alkalommal vannak órák (2*45 perc), a csoportok létszáma 7-12 fő.

Regisztrációra az egyes tanfolyamoknál megjelölt határidőn belül van lehetőség a tanfolyami díj befizetésével.

Ügyintézés a Multikultúra Egyesület irodájában (VI. ker., Hegedű u. 3., Tűzraktér, A ép., 1. em.) hétfőtől csütörtökig 15 és 17 óra között, egyéb időpontban előzetes egyeztetés szerint!

További információ, időpont egyeztetés: GlobaLinguaME@gmail.com; 1/343-2432

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.