A legédesebb állás: világkörüli csokikóstoló

by | febr 27, 2012 | Hírek

A világ egyik legédesebb munkáját végzi egy 53 éves brit nő: nemzetközi csokoládékóstoló.
Sue Stone 27 éve járja a világot, hogy új és új ízeket fedezzen fel a Thornton cég számára. Naponta átlagosan húsz csokoládéfajtát kell megízlelnie.

Mindent megér az emberek elképedt arca, amikor megkérdik tőlem, hogy mivel keresem a kenyerem, én meg megmondom” – idézte a Stone-t a brit Metro újság.

Tetemes kalóriabevitel

A tetemes kalóriabevitel ellenére a csokikóstoló nő nem kövér, mivel a cég fejlesztési menedzsereként elég bokrosak teendői és sok gyaloglással járnak: minden nap kilométereket kutyagol a hatalmas üzemekben, ráadásul az év csokicsúcsszezonjaiban – például karácsony előtt – a cég minden embere részt vesz a kiszállításokban és a rakodásban.

Te milyen munkát végeznél szívesen?
https://www.cvonline.hu/hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.