Be kell segíteni a háztartásba egymillió forintos bérért

by | aug 23, 2012 | Hírek

Svájcba, háztartási segítő munkakörökbe tartott toborzást a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ). A több száz pályázót nemcsak az egymillió forint közeli összeg vonzotta – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.
 
A legtöbb jelentkező a kilátástalanság, a fojtogató hitelek miatt döntött úgy, hogy hátrahagyva családját, több diplomával a zsebében kétkezi munkát vállal – áll a lap szerdai számában.

A toborzást az NFSZ és az Európai Foglalkoztatási Mobilitás Portálja (Eures) hirdette meg, a várható havi bér 864 ezer és 1 millió forint között fog mozogni.

A két-három évre szóló állás elnyeréséhez kiváló német, angol vagy francia nyelvtudásra, jogosítványra, pedagógiai vagy egészségügyi végzettségre volt szükség. A kétszázötven jelentkezőből az állásinterjúra csupán negyven-ötven embert hívtak be.

A lap cikke felhívta a figyelmet arra is, hogy Svájcban nemcsak a fizetések, de az árak is magasak.

Magyar Nemzet

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.