300 embert keres a Müller Drogéria: megkezdődött a toborzás

by | febr 13, 2012 | Hírek

Közel félmilliárd forint európai uniós támogatást nyert a Müller Drogéria Magyarország Bt. a Letenyén készülő nemzetközi logisztikai központjának építésére, ahol mintegy háromszáz embert foglalkoztat majd a társaság.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján olvasható, hogy a társaság tevékenységének fejlesztésére, új raktárcsarnok építésére, eszközbeszerzésre és munkahelyteremtésre 458 millió forintos támogatást nyert az Európai Regionális Fejlesztési Alapból. A támogatási arány 18 százalékos, vagyis mintegy 2,5 milliárd forintos beruházást valósít meg a Müller a magyar-horvát határon.

A vállalat tavaly decemberi tájékoztatása szerint a novemberben kezdődött beruházás során 18 ezer négyzetméteres raktárbázist építenek közvetlenül az M7-es autópálya és a magyar-horvát határátkelő melletti területen.
A tervek szerint 2012 közepétől már innen látják el áruval a magyarországi, horvátországi és szlovéniai üzlethálózatot. A Zalai Hírlap információja szerint még ebben a hónapban munkaerő-toborzó irodát is nyit a cég a határmenti városban.

A társaság az MTI-vel ezzel kapcsolatban annyit közölt: összesen mintegy háromszáz szakképzett logisztikust, illetve logisztikai területen foglalkoztatandó munkatársat keresnek Letenyére.

 
 A leendő munkavállalókat a Budapest mellett jelenlegi is működő raktárbázison képzik ki, hogy Letenyén, a logisztikai központ elkészülte után azonnal megfelelően képzett személyzetet tudjanak foglalkoztatni.
A Müller helyi álláshirdetésében szereplő címen jelentkezőket a Letenyei Polgármesteri Hivatal II. emeleti irodájába fogja a cég képviselője kiértesítés útján állásinterjúkra behívni, melyeknek várható kezdési időpontja február végén lesz. Az eddig a polgármesteri hivatalban leadott írásbeli önéletrajzokat eljuttatták a címzetthez. További jelentkezéseket elsősorban a megadott e-mail címen tegyék meg az érdeklődők. Akinek ez nem áll módjában, azok jelentkezéseit továbbra is elfogadják a letenyei hivatalban.
A munkavégzés várhatóan szeptemberben, mintegy 320 fővel kétműszakos munkarendben kezdődik. A Müller letenyei logisztikai központjába jelenleg is van munkafelvétel, de úgy tudjuk, hogy a munkaerőfelvétel az ún. “első kör” után is folyamatos lesz.

Az 1953-ban alapított Müller 2007 óta van jelen Magyarországon. Honlapja szerint Európa hét országában mintegy 26 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Németországban 481, Ausztriában 50, Svájcban 41, Magyarországon 34, Szlovéniában és Horvátországban 14-14, Spanyolországban pedig 9 üzletet működtet.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.