Így találtam a munkám…olvasói történet 7

by | ápr 23, 2012 | Hírek

Most 27 éves vagyok.
5 évvel ezelőtt 3 szakmával: gépírás szövegszerkesztés, gyors-gépírás, számítógép kezelő használó ecdl vizsgával, és érettségivel kerestem sima irodai munkát.

Aztán már eladóit is.

Hátha sikerül alapon…

3 évig jártam az állásinterjúkra, hiába. Az egyik helyen nem volt meg a kellő tapasztalatom, a másikon a végzettségem. Aztán elegem lett, és szerencsére úgy alakult anyagilag is, hogy visszamehettem tanulni.
2 év alatt megszereztem a jogi asszisztens végzettséget, nemrég volt a szakvizsgám, majd még azon a héten beadtam az önéletrajzom a fővárosi bíróságra, ők pedig tovább küldték egy másik pesti bíróságra, ahol volt felvétel. Behívtak állásinterjúra. Aztán szerencsére felvettek. 1 egész hónap sem kellett a szakvizsga után és lett munkám! Ennek már több hónapja, azóta a bíróságon dolgozom.

Azért írtam ezt le, hogy hátha más is kedvet kap a tanuláshoz, ha meg tudja engedni magának. De fontos, hogy ne adjátok fel.

Anette

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.