Így találtam a munkám…olvasói történet 7

by | ápr 23, 2012 | Hírek

Most 27 éves vagyok.
5 évvel ezelőtt 3 szakmával: gépírás szövegszerkesztés, gyors-gépírás, számítógép kezelő használó ecdl vizsgával, és érettségivel kerestem sima irodai munkát.

Aztán már eladóit is.

Hátha sikerül alapon…

3 évig jártam az állásinterjúkra, hiába. Az egyik helyen nem volt meg a kellő tapasztalatom, a másikon a végzettségem. Aztán elegem lett, és szerencsére úgy alakult anyagilag is, hogy visszamehettem tanulni.
2 év alatt megszereztem a jogi asszisztens végzettséget, nemrég volt a szakvizsgám, majd még azon a héten beadtam az önéletrajzom a fővárosi bíróságra, ők pedig tovább küldték egy másik pesti bíróságra, ahol volt felvétel. Behívtak állásinterjúra. Aztán szerencsére felvettek. 1 egész hónap sem kellett a szakvizsga után és lett munkám! Ennek már több hónapja, azóta a bíróságon dolgozom.

Azért írtam ezt le, hogy hátha más is kedvet kap a tanuláshoz, ha meg tudja engedni magának. De fontos, hogy ne adjátok fel.

Anette

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!