Így találtam a munkám…olvasói történet 9

by | ápr 25, 2012 | Hírek

Gondos Levente vagyok!
Van munkám és ‘örülök’! A ” jelek jelentése- 3,5t-ás autóval ruhát szállítok. Az informatika területén még mindig álláskereső vagyok, addig viszont van havi rendszeres bevétele a családunknak! A munkát a feleségem barátnője szerezte, aki egy ruhás bolthálózat egyik üzletvezetője! Az a tapasztalatom, hogy legtöbbször senkit nem érdekel mit tudsz! A kérdés csak az, hogy kit ismersz! Úgy veszem észre, hogy ez a helyzet évek óta. Vagy elmehetsz dolgozni a szakmádban,  és ha szerencséd van felvesznek, ekkor van napi 12 óra munkaidő, nincs hétvége. És egy nap nappal a felvételed után éjszakai műszakba kerülsz bruttó 96 ezerért, szerverterembe informatikusnak vagy  klíma-szerelőnek. Ezt nem vállaltam!
Sok sikert minden álláskeresőnek! Az én sztorim nem sikersztori! De “Van munkám és ‘örülök’!”
Gondos Levente

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.