Így találtam a munkám…olvasói történet 2

by | ápr 12, 2012 | Hírek

Mivel a megváltozott munkaképességűekért nem kapkodnak sehol, – szerintem a részükre meghirdetett állások is valótlanok – évek óta kiszorultam a munkából. Minden év novemberében rendezik meg Pécsett az állásbörzét.

Gondoltam adok még egy esélyt magamnak, legfeljebb megint csak az ördögnek törlesztek egy utat.

Kivételesen találtam valamit, de csak annyi volt a hirdetésben, hogy megváltozott munkaképességűek jelentkezését várják, és egy telefonszám. Azonnal felhívtam. Semmi. Kb egy hónap múlva – már el is felejtettem – váratlanul csörgött a telefonom. Az a munkáltató hívott. Másnapra már be is mehettem állásinterjúra.

Sikerült! Elég széles, sokrétű volt a munkám. Nagyon tetszett. Szerettem.

Öt évig tartott. Tavaly februártól ismét nincs munkám. A felmondás oka az volt, hogy a munkáltató már nem kapta meg utánam a bértámogatást. Így most ismét munkát keresek. Örülnék ha ismét lenne egy munkáltató, aki alkalmaz.

Molnár Mónika

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.