Külföldiek alakítják a munkahelyüket szerető magyar munkásokat

by | aug 10, 2012 | Hírek

Nem magyar dolgozók szerepelnek azokon az óriásplakátokon, amelyek a kormány Munkahelyvédelmi Akciótervét hivatottak népszerűsíteni – írja a Népszabadság.

A foglalkoztatási programot óriásplakátokon és hirdetéseken igyekeznek népszerűsíteni Szeretem a munkám! címmel.

A kampány célja, hogy megszólítsa a Munkahelyvédelmi Akcióterv nyolc kiemelt célcsoportját, “összességében azokat az embereket, akiknek a válság hatására a legnagyobb veszélybe került a munkahelyük, vagy különösen nehézzé vált az elhelyezkedésük. A kampány teljes összköltsége több mint ötvenhatmillió forint lesz – írja a lap.

A kormányszóvivői iroda a Népszabadság érdeklődésére kifejtette: külföldi reklámarcok alakítják a munkahelyüket szerető és érte aggódó magyar munkásokat.

Népszabadság

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.