Megújul a Gmail levelezése

by | nov 6, 2012 | Hírek

A Gmail levelezési rendszere néhány héten belül megújul, chat-szerű ablakban írhatjuk majd az üzeneteinket.

Néhány héten belül minden felhasználóhoz megérkezik a Gmail új levelezési formátuma.

A legtöbben a Gmail-t használják levelezésükre, így igen sok felhasználót érint a változás. Amennyiben a Levélírás, azaz a Compose gombra kattintunk, nem egy új felületre vezet minket a gmail a rendszeren belül, hanem egy chateléshez hasonlatos ablak nyílik majd meg. (Ezt a funkciót jelenleg a Compose gombra kattintással hívhatjuk elő, amennyiben a shift billentyűt is lenyomjuk egyidejűleg)

A Google szerint ezzel egyszerűbbé válik a levelezés, hiszen egyszerre több levél megírásán is dolgozhatunk, valamint félretehetjük emaileniket, megnézhetjük korábbi levelezésünket anélkül, hogy be kellene zárni az aktuálisat, amelyen dolgozunk.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.