Ön hány fokban dolgozik?

by | júl 5, 2012 | Hírek

A legforróbb munkahely kategóriába bármi beletartozik, ami nem íróasztalokkal zsúfolt szoba, legyen az bolt, vendéglátóhely, vaskohó, templom vagy kutyakozmetika. A versenyre egy fotóval lehet nevezni, amelyen egy hőmérő az aktuális hőmérsékletet mutatja, de a szerkesztőség a részletekre is kíváncsi, amelyet e-mailen várnak az ugyelet kukac mail.index.hu címre.

Az Index cikke szerint legendák szólnak arról, hogy az egykori Pest Megyei Bíróság, ma már Budapest Környéki Törvényszék Thököly úti üvegépületében, a fenti emeleteken tavaly nyáron 50 fokot is mértek. De izzasztókamra az Országos Széchenyi Könyvtár várbéli épületében a magyar nemzeti bibliografiai osztály is, ahol nincs semmiféle hűtés, a nap egész nap süti, így a becsült hőmérséklet 35-40 fok.

Az Index úgy tudja, az Emberi Erőforrások Minisztériumának 5. és 6. emeletén tavaly 34 fokot mértek az egyik irodában. 

HR Portál

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.