Ötletek, tippek állásinterjús ruhatárhoz

by | márc 8, 2012 | Hírek

Mindenki tudja, hogy az állásinterjúkon nagyon fontos az első benyomás.
A pozitív kép kialakításához hozzájárul a testbeszédünk, a külsőnk és természetesen öltözékünk is.

A Shopping.hu divattippekkel és összeállításokkal segít a fontos pillanatokban is!

 A nagy öröm közepette, hogy időpontot kaptunk egy állásinterjúra, igyekezzünk megtalálni az ideális öltözéket, mely jelentős mértékben hozzájárul a rólunk alkotott első benyomás kialakulásához. Az állásinterjús öltözék természetesen elegáns stílust jelent, ugyanakkor nem kell teljesen feladni saját stílusunkat sem. Ha például utáljuk a szoknyát, akkor ne a mindent eldöntő beszélgetésre préseljük bele magunkat egy soha nem viselt darabba, ugyanis a feszült helyzetben még inkább feszélyez majd a szokatlan ruhadarab. A legmagasabb tűsarkúnkat se most avassuk fel, ha alapvetően lapostalpú cipőket viselünk, akkor ne az interjú kapcsán akarjunk megtanulni járni a magassarkú lábbeliben.

A Shopping.hu több ezres termékkatalógusában egyszerűen, gyorsan rá lehet keresni az itthon elérhető márkák legfrissebb kínálatára és az üzletoldalak segítségével ki is választhatjuk, hogy merre indulunk vásárolni. A tudatosabb vásárlással pénzt és egyben időt is megtakaríthatunk. A Shopping.hu divatmagazinjában pedig nem csak a legfrissebb divattal és szépségápolással kapcsolatos hírekről értesülhetünk, hanem inspiráló cikkeket is találunk a legújabb trendek kapcsán, illetve olyan hasznos, tanácsadó jellegű tartalmakat, melyek segítségével személyre és élethelyzethez szabhatjuk öltözékünket, vagy akár egész ruhatárunkat is.

Ha tanácstalan, ötlettelen vagy, fordulj a Shopping.hu online termékkatalógusához és divatmagazinjához!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!