Ötletek, tippek állásinterjús ruhatárhoz

by | márc 8, 2012 | Hírek

Mindenki tudja, hogy az állásinterjúkon nagyon fontos az első benyomás.
A pozitív kép kialakításához hozzájárul a testbeszédünk, a külsőnk és természetesen öltözékünk is.

A Shopping.hu divattippekkel és összeállításokkal segít a fontos pillanatokban is!

 A nagy öröm közepette, hogy időpontot kaptunk egy állásinterjúra, igyekezzünk megtalálni az ideális öltözéket, mely jelentős mértékben hozzájárul a rólunk alkotott első benyomás kialakulásához. Az állásinterjús öltözék természetesen elegáns stílust jelent, ugyanakkor nem kell teljesen feladni saját stílusunkat sem. Ha például utáljuk a szoknyát, akkor ne a mindent eldöntő beszélgetésre préseljük bele magunkat egy soha nem viselt darabba, ugyanis a feszült helyzetben még inkább feszélyez majd a szokatlan ruhadarab. A legmagasabb tűsarkúnkat se most avassuk fel, ha alapvetően lapostalpú cipőket viselünk, akkor ne az interjú kapcsán akarjunk megtanulni járni a magassarkú lábbeliben.

A Shopping.hu több ezres termékkatalógusában egyszerűen, gyorsan rá lehet keresni az itthon elérhető márkák legfrissebb kínálatára és az üzletoldalak segítségével ki is választhatjuk, hogy merre indulunk vásárolni. A tudatosabb vásárlással pénzt és egyben időt is megtakaríthatunk. A Shopping.hu divatmagazinjában pedig nem csak a legfrissebb divattal és szépségápolással kapcsolatos hírekről értesülhetünk, hanem inspiráló cikkeket is találunk a legújabb trendek kapcsán, illetve olyan hasznos, tanácsadó jellegű tartalmakat, melyek segítségével személyre és élethelyzethez szabhatjuk öltözékünket, vagy akár egész ruhatárunkat is.

Ha tanácstalan, ötlettelen vagy, fordulj a Shopping.hu online termékkatalógusához és divatmagazinjához!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.