Mersz szólni a főnöködnek?

by | nov 21, 2012 | Karriertanácsok

A dolgozók gyakran figyelmeztetik egyenrangú kollégáikat a kellemetlen szituációkra, mint például a lecsúszott slicc vagy a kellemetlen lehelet; feletteseikkel szemben azonban már ritkábban teszik ezt meg – derült ki egy közel 4500 amerikai dolgozót megkérdező amerikai kutatásból.
 
A dolgozók kétharmada mondaná el egyenrangú kollégájának, hogy étel ragadt annak fogai közé vagy az arcára, de csak a felük tenné meg ugyanezt egy magasabb rangú személynek – áll a CareerBuilder.com internetes oldal számára készített tanulmányban. Ugyanez a helyzet a lecsúszott slicc esetében is.
 

A megkérdezettek egyharmada figyelmeztetné a munkatársát arra, hogy nem megfelelő az öltözéke vagy hogy rossz a lehelete, de mindössze tíz-tizennégy százalékuk mondaná el ezt a felettesének.

 
Huszonnyolc százalék súgná oda a kollégának, hogy szüksége lenne egy zuhanyra, de csak tizenegy százalék merné ezt közölni a felette állóval.A felmérést a Harris Interactiv készítette  a teljes munkaidőben dolgozók körében.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.