Mersz szólni a főnöködnek?

by | nov 21, 2012 | Karriertanácsok

A dolgozók gyakran figyelmeztetik egyenrangú kollégáikat a kellemetlen szituációkra, mint például a lecsúszott slicc vagy a kellemetlen lehelet; feletteseikkel szemben azonban már ritkábban teszik ezt meg – derült ki egy közel 4500 amerikai dolgozót megkérdező amerikai kutatásból.
 
A dolgozók kétharmada mondaná el egyenrangú kollégájának, hogy étel ragadt annak fogai közé vagy az arcára, de csak a felük tenné meg ugyanezt egy magasabb rangú személynek – áll a CareerBuilder.com internetes oldal számára készített tanulmányban. Ugyanez a helyzet a lecsúszott slicc esetében is.
 

A megkérdezettek egyharmada figyelmeztetné a munkatársát arra, hogy nem megfelelő az öltözéke vagy hogy rossz a lehelete, de mindössze tíz-tizennégy százalékuk mondaná el ezt a felettesének.

 
Huszonnyolc százalék súgná oda a kollégának, hogy szüksége lenne egy zuhanyra, de csak tizenegy százalék merné ezt közölni a felette állóval.A felmérést a Harris Interactiv készítette  a teljes munkaidőben dolgozók körében.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!