Milyen a világ legjobb állása 2013-ban?

by | jún 4, 2013 | Hírek

Neked milyen álmaid állása? Ha már gondolkoztál ezen a kérdésen, akkor itt van pár amit meg is valósítottak. Minden adott ami kell, érdekes emberek, az álomszerű környezet, és természetesen a hozzá járó álomfizetés!

Milyen is az?

Próbáld meg elképzelni milyen lehet álmaid állása, hunyd le a szemed és képzeld magad elé! Egzotikus környezet, gyönyörű tengerpart, nyüzsgő nagyváros a szubkultúrák tárháza? Megvan? Akkor szerintem valami hasonló kép lebeghet lelki szemeid előtt! A legjobb munka az, amit az ember nem csak elvégez, és a nap végén veszi a kalapját, hanem amit élvezni is tud, mivel az állása mindenkinek fontos szerepet játszik az életében, hiszen életünk harmadát a munkahelyünkön töltjük.. Ezzel viszont ha jól gondolom kevesebben vannak így mint szeretnének. Azonban annak akinek ez megadatik annak az állása nem csupán a pénzkeresésről szól, hanem egyfajta fizetett szórakozás. De lássuk a lényeget, hogy ez alatt mit is kell érteni.

Az “év állása” 2009

Gondolom, van még, akinek rémlik Ben Southall neve. Ha mégsem, akkor talán emlékszünk még, hogy 2009-ben volt egy álláshirdetés, ami a világ legjobb állása néven futott, mégpedig Ausztráliában. A feladat nem más volt, mint a sziget felfedezése: megkeresni a legszebb helyeket, kipróbálni mindent, amit a sziget csak adhat az embernek, majd ezután leírni a tapasztalatait és élményeit egy blogban. Ben Southall volt az az angol fiatalember, aki anno elnyerte az “év állását”. Ő volt az, aki álom fizetésért (110.000 $-ért) egy álomszép villában, egy gyönyörű Ausztrália melletti szigeten végezte a hat hónapos munkáját.

A második kör

Ennek folytatásaként idén, négy évvel az előző kezdeményezés után, megjött a folytatás.

A Turizmus Ausztrália elindította a 2013 “legjobb munkahely a világon” kampányát, amelyben18-30 év közötti jelentkezőket kerestek, akik hat hónapig töltik be munkakörüket. A “legjobb munkahely a világon” akció által meghirdetett hat pozíció közül mind igen vonzó lehet.

Íme, a – reklámkampány keretében meghirdetett- világ hat legjobb állása:

Hangulatfelelős (Fő Mókamester):

– Vegyél részt fesztiválokon, különböző eseményeken

– Twittelj, blogolj gondolataidról, élményeidről

– Legyél Sydney középpontjában

Outback Kalandora:

– Kalandozz Ausztrália északi részén az Outback területen

– Ismerkedj a helyiekkel

– Fedezz fel Izgalmas helyeket, kalandokat

Park Őr:

– Folyamatosan ellenőrizd a víz hőmérsékletét

– Őrizd a partot

– Csak lábnyomot hagyj magad után

Vadon Gondnoka:

– Kelj a kengurukkal

– Ússz a delfinekkel és az oroszlánfókákkal

– Fedezd fel a Kenguruk szigetét

Életmód Fotós:

– Tapasztald meg a rejtett titkokat és ossz meg új irányzatokat

– Készíts képeket az államról és a városról

– Találkozz helyi tervezőkkel, művészekkel

Ízek Mestere:

– Edd magad keresztül az államon

– Találd meg a legjobb ételeket, italokat

– Rántsd le a leplet a legjobb bárokról és éttermekről

-P.G.-

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.