Milyen a világ legjobb állása 2013-ban?

by | jún 4, 2013 | Hírek

Neked milyen álmaid állása? Ha már gondolkoztál ezen a kérdésen, akkor itt van pár amit meg is valósítottak. Minden adott ami kell, érdekes emberek, az álomszerű környezet, és természetesen a hozzá járó álomfizetés!

Milyen is az?

Próbáld meg elképzelni milyen lehet álmaid állása, hunyd le a szemed és képzeld magad elé! Egzotikus környezet, gyönyörű tengerpart, nyüzsgő nagyváros a szubkultúrák tárháza? Megvan? Akkor szerintem valami hasonló kép lebeghet lelki szemeid előtt! A legjobb munka az, amit az ember nem csak elvégez, és a nap végén veszi a kalapját, hanem amit élvezni is tud, mivel az állása mindenkinek fontos szerepet játszik az életében, hiszen életünk harmadát a munkahelyünkön töltjük.. Ezzel viszont ha jól gondolom kevesebben vannak így mint szeretnének. Azonban annak akinek ez megadatik annak az állása nem csupán a pénzkeresésről szól, hanem egyfajta fizetett szórakozás. De lássuk a lényeget, hogy ez alatt mit is kell érteni.

Az “év állása” 2009

Gondolom, van még, akinek rémlik Ben Southall neve. Ha mégsem, akkor talán emlékszünk még, hogy 2009-ben volt egy álláshirdetés, ami a világ legjobb állása néven futott, mégpedig Ausztráliában. A feladat nem más volt, mint a sziget felfedezése: megkeresni a legszebb helyeket, kipróbálni mindent, amit a sziget csak adhat az embernek, majd ezután leírni a tapasztalatait és élményeit egy blogban. Ben Southall volt az az angol fiatalember, aki anno elnyerte az “év állását”. Ő volt az, aki álom fizetésért (110.000 $-ért) egy álomszép villában, egy gyönyörű Ausztrália melletti szigeten végezte a hat hónapos munkáját.

A második kör

Ennek folytatásaként idén, négy évvel az előző kezdeményezés után, megjött a folytatás.

A Turizmus Ausztrália elindította a 2013 “legjobb munkahely a világon” kampányát, amelyben18-30 év közötti jelentkezőket kerestek, akik hat hónapig töltik be munkakörüket. A “legjobb munkahely a világon” akció által meghirdetett hat pozíció közül mind igen vonzó lehet.

Íme, a – reklámkampány keretében meghirdetett- világ hat legjobb állása:

Hangulatfelelős (Fő Mókamester):

– Vegyél részt fesztiválokon, különböző eseményeken

– Twittelj, blogolj gondolataidról, élményeidről

– Legyél Sydney középpontjában

Outback Kalandora:

– Kalandozz Ausztrália északi részén az Outback területen

– Ismerkedj a helyiekkel

– Fedezz fel Izgalmas helyeket, kalandokat

Park Őr:

– Folyamatosan ellenőrizd a víz hőmérsékletét

– Őrizd a partot

– Csak lábnyomot hagyj magad után

Vadon Gondnoka:

– Kelj a kengurukkal

– Ússz a delfinekkel és az oroszlánfókákkal

– Fedezd fel a Kenguruk szigetét

Életmód Fotós:

– Tapasztald meg a rejtett titkokat és ossz meg új irányzatokat

– Készíts képeket az államról és a városról

– Találkozz helyi tervezőkkel, művészekkel

Ízek Mestere:

– Edd magad keresztül az államon

– Találd meg a legjobb ételeket, italokat

– Rántsd le a leplet a legjobb bárokról és éttermekről

-P.G.-

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!