Kihagyhatatlan a Corvinus Őszi Állásbörze a Budapesti Corvinus Egyetemen! – 2014. október 08.

by | okt 3, 2014 | Hírek

Corvinus állásbörzeA Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda idén ősszel új brandet vezet be a köztudatba: a Corvinus Őszi Állásbörze elnevezésű rendezvény mindenkit szeretettel vár! A vadonatúj M4-es metró akár azonnali állásajánlatokat, szakmai gyakorlati lehetőségeket, izgalmas programokat szállít október 8-án a Fővám térre, friss és fiatal diplomásoknak és szakmai gyakorlatot kereső egyetemistáknak.

A Corvinus állásbörzéjén személyesen lesznek jelen olyan nagy presztízsű cégek és szervezetek képviselői, mint az AB INBEV, Accenture Tanácsadó Kft., Alcoa-Köfém, ÁllásStart, Bare Associates International EUROPE, BP, Budapesti Corvinus Egyetem, Cargo-partner, CEU, Citibank, cvonline.hu, GE, Henkel, Hoteljobs.hu, IB Grant Thornton Audit, IBS Egyéves Mesterképzések, Imperial Tobacco, INFOMATIX, Információs Hivatal, Jobline.hu – HVG Karrier Plusz, KPMG, Loxon Solutions, Mercedes-Benz, Miniszterelnökség, Morgan Stanley, Profession.hu, PwC, Robert Bosch, Roche, SHL, SPAR, TATA, Tempus Közalapítvány, UBM Csoport, Unisys, Vodafone.

Bőséges szakmai felkészítő programmal várjuk a látogatókat. Numerikus és verbális tesztek, angol és magyar nyelvű önéletrajz tanácsadás és próbainterjúk valamint egyedülálló előadássorozat is várja az érdeklődőket a következő címekkel:

  • Személyes márkaépítés és karrier
  • Hogyé’ adod munkád kilóját? Avagy pályakezdő fizetések, bértárgyalás és realitás
  • Munkajogi kérdések
  • Kognitív csoport – nemzetközi mobilitás felkészítő

Időpont: 2014. október 08., 11:00-16:00

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, 1093 Budapest, Fővám tér 8.

Folyamatosan frissülő információk: a www.karrierexpo.uni-corvinus.hu oldalon, vagy a Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda Facebook oldalán.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!