Kihagyhatatlan a Corvinus Őszi Állásbörze a Budapesti Corvinus Egyetemen! – 2014. október 08.

by | okt 3, 2014 | Hírek

Corvinus állásbörzeA Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda idén ősszel új brandet vezet be a köztudatba: a Corvinus Őszi Állásbörze elnevezésű rendezvény mindenkit szeretettel vár! A vadonatúj M4-es metró akár azonnali állásajánlatokat, szakmai gyakorlati lehetőségeket, izgalmas programokat szállít október 8-án a Fővám térre, friss és fiatal diplomásoknak és szakmai gyakorlatot kereső egyetemistáknak.

A Corvinus állásbörzéjén személyesen lesznek jelen olyan nagy presztízsű cégek és szervezetek képviselői, mint az AB INBEV, Accenture Tanácsadó Kft., Alcoa-Köfém, ÁllásStart, Bare Associates International EUROPE, BP, Budapesti Corvinus Egyetem, Cargo-partner, CEU, Citibank, cvonline.hu, GE, Henkel, Hoteljobs.hu, IB Grant Thornton Audit, IBS Egyéves Mesterképzések, Imperial Tobacco, INFOMATIX, Információs Hivatal, Jobline.hu – HVG Karrier Plusz, KPMG, Loxon Solutions, Mercedes-Benz, Miniszterelnökség, Morgan Stanley, Profession.hu, PwC, Robert Bosch, Roche, SHL, SPAR, TATA, Tempus Közalapítvány, UBM Csoport, Unisys, Vodafone.

Bőséges szakmai felkészítő programmal várjuk a látogatókat. Numerikus és verbális tesztek, angol és magyar nyelvű önéletrajz tanácsadás és próbainterjúk valamint egyedülálló előadássorozat is várja az érdeklődőket a következő címekkel:

  • Személyes márkaépítés és karrier
  • Hogyé’ adod munkád kilóját? Avagy pályakezdő fizetések, bértárgyalás és realitás
  • Munkajogi kérdések
  • Kognitív csoport – nemzetközi mobilitás felkészítő

Időpont: 2014. október 08., 11:00-16:00

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, 1093 Budapest, Fővám tér 8.

Folyamatosan frissülő információk: a www.karrierexpo.uni-corvinus.hu oldalon, vagy a Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda Facebook oldalán.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.