Regionális Állásbörze SZE 2014

by | okt 27, 2014 | Hírek

állásbörze képRegionális Állásbörze
Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér – Aula
Időpont: 2014. november 4. 9:00-16:00

2014. november 4-én kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. Az idei őszi Állásbörze a tavalyi sikeres együttműködést folytatva a Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Szolgáltató Központja valamint a Győr-Moson-Sopron megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja közös szervezésében valósul meg. A rendezvényt 9:00 órai kezdettel Prof. Dr. Égert János, a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának dékánja és Széles Sándor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a rendezvény fővédnökei nyitják meg.

A börzét az november 3-i Felkészítő Nap előzi meg. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében található ÚT 114-es teremben kerül megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának közreműködésével. A jó önéletrajz fél siker címmel 14:00 órától a szarvashibák az önéletrajzban témával foglalkozik Klaj-Gerber Melinda. 14:30-tól spekulatív álláskeresés témában telefonálási technikák címmel tart előadást Kóbor Adrienn. Ezt követően 15:00 órától Kibicher Orsolya várja az érdeklődőket az állásinterjú fajtáival, aranyszabályaival, kényes kérdések az állásinterjún címmel. A Felkészítő Napot Nagy Anita zárja a biztonságos külföldi munkavállalás, az Eures hálózat bemutatásával.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

Az Állásbörzén – többek között- olyan cégek képviseltetik magukat, mint az Audi Hungaria Motor Kft., a Federal Mogul Hungary Kft., az EPCOS Kft., az SMR Hungary Bt.,a LuK Savaria Kft., a NEMAK Győr Kft., a Rába, a BOS, a Generali és még sokan mások. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó anyaga, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér épületében 9:00 és 16:00 óra között. Részletes információk megtalálhatók a https://karrier.sze.hu/ oldalon.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.