Személyes álláskeresés szakértői támogatással

by | szept 15, 2014 | Hírek

cvonline börzeKiválasztottad potenciális munkaadóidat, azonban pályázatodra eddig még nem figyeltek fel a cégek a kiválasztás során? Megkönnyítené a dolgod, ha személyesen, kötetlenebb keretek között bizonyíthatnád a rátermettségedet? Érdemes időt szánni egy állásbörzén való részvételre, ahol szakértői tippeket és lehetőséget is kapsz ehhez.

Több mint állásvásár

A hatékonyabb álláskereséshez hazánk legjelentősebb karrier rendezvényén több szakmai programon is segítséget kaphatsz. A HVG Állásbörzén céljaid elérését segíthetik az előadások és személyre szabott tanácsadások is.

Indulj el Te is a szakmai utadon!

Ha kitűzted a karriercélod és összeállítottál egy ütős pályázati anyagot, akkor már magabiztosan meg is szólíthatod a számodra releváns cégek képviselőit. A Szakmai Aktivitások segítségével könnyebben teremthetsz kapcsolatot velük, ráadásul közben szakmai ismereteidet és felkészültségedet is bizonyíthatod.

Íme, néhány játékos kihívás:

  • Jól használod az energiádat? Ugorj fel a Grundfos Energia Biciklire és megtapasztalhatod, van-e elég erőd ahhoz, hogy üzemeltess egy búvárszivattyút!
  • Szeretnéd tudni, milyen lehet a Nestlénél dolgozni? Mit csinál náluk egy gyakornok, marketinges, értékesítő, pénzügyi kolléga? Látogass meg a cég képviselőit a Karrier Kávézónkban, ahol kipróbálhatod magad egy feladatban, amit a kiválasztások során is alkalmaznak.

Regisztrálj, gyere ki Te is 2014. szeptember 24-25-én a SYMA Rendezvényközpontba! Ajánld barátaidnak is a rendezvényt, és vegyél részt nyereményjátékunkban. Tiéd lehet többek között egy Audi ajándékcsomag, egy páros, éves Műcsarnok belépő, vagy akár egy Koobe X8 Slim Nav&Call 3G-s tablet is.

Ott találkozzunk!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!