Személyes álláskeresés szakértői támogatással

by | szept 15, 2014 | Hírek

cvonline börzeKiválasztottad potenciális munkaadóidat, azonban pályázatodra eddig még nem figyeltek fel a cégek a kiválasztás során? Megkönnyítené a dolgod, ha személyesen, kötetlenebb keretek között bizonyíthatnád a rátermettségedet? Érdemes időt szánni egy állásbörzén való részvételre, ahol szakértői tippeket és lehetőséget is kapsz ehhez.

Több mint állásvásár

A hatékonyabb álláskereséshez hazánk legjelentősebb karrier rendezvényén több szakmai programon is segítséget kaphatsz. A HVG Állásbörzén céljaid elérését segíthetik az előadások és személyre szabott tanácsadások is.

Indulj el Te is a szakmai utadon!

Ha kitűzted a karriercélod és összeállítottál egy ütős pályázati anyagot, akkor már magabiztosan meg is szólíthatod a számodra releváns cégek képviselőit. A Szakmai Aktivitások segítségével könnyebben teremthetsz kapcsolatot velük, ráadásul közben szakmai ismereteidet és felkészültségedet is bizonyíthatod.

Íme, néhány játékos kihívás:

  • Jól használod az energiádat? Ugorj fel a Grundfos Energia Biciklire és megtapasztalhatod, van-e elég erőd ahhoz, hogy üzemeltess egy búvárszivattyút!
  • Szeretnéd tudni, milyen lehet a Nestlénél dolgozni? Mit csinál náluk egy gyakornok, marketinges, értékesítő, pénzügyi kolléga? Látogass meg a cég képviselőit a Karrier Kávézónkban, ahol kipróbálhatod magad egy feladatban, amit a kiválasztások során is alkalmaznak.

Regisztrálj, gyere ki Te is 2014. szeptember 24-25-én a SYMA Rendezvényközpontba! Ajánld barátaidnak is a rendezvényt, és vegyél részt nyereményjátékunkban. Tiéd lehet többek között egy Audi ajándékcsomag, egy páros, éves Műcsarnok belépő, vagy akár egy Koobe X8 Slim Nav&Call 3G-s tablet is.

Ott találkozzunk!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.