17. Óbudai Egyetem Állásbörze

by | febr 13, 2015 | Hírek

Óbudai Egyetem ÁllásbörzeRégi hagyomány szerint idén is megrendezésre kerül – immár 17. alkalommal – az Óbudai Egyetem Állásbörze. Ezen nagy múltú rendezvény február 17-18-án várja az érdeklődőket, akik álláskeresési, vagy éppen csak információszerzési céllal jelennek meg.

Napjainkban a folyamatos versenyhelyzet nem engedi, hogy felkészületlenül vágjunk bele az álláskeresésbe, ugyanis annak sikeressége számos apró részleten állhat vagy bukhat. Az Óbudai Egyetem Állásbörze az egyetemek, főiskolák diákjait – az alsóbbéveseket és a végzősöket egyaránt – hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. A rendezvényen nemcsak az OE több ezer hallgatója vehet részt, hanem az ország bármely más műszaki jellegű felsőoktatási intézményéből is várják a hallgatókat.

Az Állásbörze február 17-én a Tavaszmező utcai G épületben (1084 Budapest, Tavaszmező u. 17.), míg február 18-án Óbudán a Bécsi úti Neumann János épületben (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.) kerül megrendezésre.

A rendezvényen számos kiállító jelenik meg az egyetem képzési profiljához igazodó állásajánlatokkal.  Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt programunkra, akik szeretnék tudásukat megújítani, illetve bővíteni.

További információ az http://allasborze.uni-obuda.hu/ weboldalon érhető el.

Óbudai Egyetem

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.