Állásbörze és Karriernap 2015

by | ápr 16, 2015 | Hírek

Debreceni Egyetem allasborzeNe bízzuk a véletlenre a jövőnket, építsük tudatosan a karrierünket!

Több mint 500 négyzetméteren közel 100 kiállító, 12 tanácsadó cég, 30 pályaorientációs szakember várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem állásbörzéjén április 22-én.

A 9 órakor kezdődő rendezvényen a szervezők ebben az évben is gazdag programkínálatról gondoskodtak. A kiállítók között találunk multinacionális vállalatokat, kis- és középvállalkozásokat, munkaerő-közvetítéssel és toborzással foglalkozó cégeket, tanácsadókat, nyelvtanítással foglalkozó, külföldi diákmunkákat, önkéntes programokat kínáló szervezeteket, egyesületeket egyaránt.

A végzős hallgatók megismerkedhetnek az aktuális álláslehetőségekkel, de emellett szakmai gyakorlati helyekre, gyakornoki és frissdiplomás programokra, vállalati ösztöndíjakra is jelentkezhetnek. Aki pedig még nem tudja pontosan, milyen irányba induljon el, milyen kvalitásai vannak, mit mutat a kézírása, vagy hogyan kell jó pályázati anyagokat készíteni, az ingyenesen igénybe veheti tanácsadásainkat. Szakembereinktől lehet kérdezni pályaorientációról vagy karrierről, lehet konzultálni a megnyerő önéletrajzról és a motivációs levélről, de meg lehet keresni fiatal pszichológusainkat is önismerettel kapcsolatos kérdésekben.

A célközönség ebben az évben sem csak a végzős hallgatók, hanem akár alsóbb éves diákok, de a már végzett, aktív korban levők is felkereshetik a standokat, igénybe vehetik a szolgáltatásokat.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.