Autóipar: az Audi nem tervez leépítést

by | okt 29, 2015 | Hírek

Autoipar_az-Audi-nem-tervez-leepitest_150x150

Thomas Sigi, az Audi AG személyügyekért felelős vezetőségi tagja nyilatkozatában megerősítette, hogy az Audi folytatja személyügyi programját, melynek keretében legalább 2018-ig biztosítják a már meglévő munkahelyek fennállását és további új munkatársak felvételét is tervezik – olvasható az autopro.hu cikkében.

ÉRDEKES: A haladás technikája

 A vezetői közlemény azért is érdekes, mert az elmúlt hetekben kirobbant dízelbotrány hatásait úgy várják, hogy nem csak a Volkswagen, hanem a többi autóipari vállalat életében is szankciókat (megszorítások, elbocsátások) hoz.

Autoipar_az-Audi-nem-tervez-leepitest_600x400

Noha az Audi 2,1 millió modelljében – többek között a közkedvelt A4 szedánjában és a Q5 SUV-ban – is működik olyan szoftver, amely meghamisítja a légszennyezési adatokat, a cég mégis igyekszik elkülöníteni magát a Volkswagen botránytól és előre kilábalni a problémából.

Szívesen váltanál, de nem tudod milyen lehetőségek vannak? Nézz szét naponta frissülő állásajánlataink között! >>

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.