Jogi Fórum – Jogerő állásbörze

by | márc 13, 2015 | Hírek

Jogerő

2015 tavaszán immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a Jogi Fórum – Jogerő elnevezésű országos jogász állásbörze, amelynek az ELTE jogi kar aulája szolgál helyszínéül.

Az állásbörze kiállítói között a Fővárosi Törvényszék, a Gazdasági Versenyhivatal, a Vodafone, hazai és nemzetközi ügyvédi irodák képviselőin kívül fejvadászcégek, posztgraduális képzést nyújtó egyetemek, grafológusok is megjelennek.

Időpontja: 2015. március 17-18., kedd és szerda 11-18 óra között; helyszíne: ELTE ÁJK A. épület (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)
A belépés ingyenes a belépés, előzetes regisztráció nincs. Az állásbörze 2000 példányos, 68 oldalas kiadványát a további munkáltatók hirdetéseivel a rendezvény hoszteszei osztják a látogatóknak. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Állásbörze honlapja – www.jogaszallasborze.hu

Facebook oldal – https://www.facebook.com/JogaszAllasborze

Facebook event – https://www.facebook.com/events/1061198443897297/

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.