Álláslehetőség Németországban

by | nov 14, 2016 | Hírek

Allaslehetoseg.Nemetorszagban_150x150Németországban szeretnél dolgozni? Nem riadsz vissza a fizikai munkától? Versenyképes munkabérre vágysz? Pontos és megbízható vagy?

Az R-KRAFT fiatal, lendületes, megbízható cégként, 2011 óta biztosít munkalehetőséget azok számára, akik Németországban szeretnének munkát vállalni.

Megbízható partnerek

Az R-KRAFT különös gondot fordít partnercégeire, hogy Németországban biztonságos, törvényes munkavállalást tudjunk neked biztosítani. Németországban egy államközi megállapodásnak köszönhetően az 1970-es évektől készséggel várják a magyar munkavállalókat, sőt előszeretettel keresik és elismerik a magyarok szakmai tapasztalatát.

Fő partnerünk a SWISSPORT International földi kiszolgáló társaság, a világ vezető légi szolgáltatója, amely 2011-ben és 2012-ben elnyerte az Avitation Services Company Ground díjat (Légi közlekedés földi kiszolgálója díj), valamint 4 éve, minden évben az Air Cargo Handling Agent of the Year (Az év földi kiszolgálója díj légi teherszállítás kategóriában) díjjal jutalmazták.

Érvek mellettünk:

  • Korrekt együttműködés – közvetítői díj nélkül
  • Változatos munka, versenyképes munkabér
  • Szektorspecifikus állások
  • Teljes körű információ
  • Gyors visszajelzés

Nemcsak munkát biztosítunk neked Németországban, hanem egy új életet, amihez a mindennapokban és a hivatalos ügyintézésben is a segítségedre leszünk: nyelvtanulásban, költözésben, szállás biztosításában, adóbevallásban, fordításban, jogi kérdésekben is számíthatsz ránk!

rkraft_468x92

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.