Linamar – A siker útja

by | júl 15, 2016 | Hírek

linamar_header_600x232

Már ötven éve töretlen sikernek örvend az autóipari alkatrészek gyártásában a kanadai anyavállalatú Linamar Corporation. Kanadától Európán át Kínáig több mint félszáz gyárat üzemeltet, 23.000 munkavállalónak nyújtva ezzel biztos munkahelyet. Autóalkatrészeink a legnevesebb járművekbe épülnek be, beszállítói vagyunk többek között az Volkswagen Csoportnak (Audi, Volkswagen, Skoda), a Ford-nak, a ZF-nek, a Denso-nak, vagy a Bosch-nak.

Innovatív műszaki megoldások

linamar_284x203A Linamar Hungary Autóipari és Gépgyártó Zrt.  Békés megye és az Alföld egyik legnagyobb munkáltatójaként három gyárunkban több mint 2300 főt foglalkoztat Békéscsabán és Orosházán. Fő profilunk az ipari és autóipari alkatrészgyártás mellett egyedi készülék-, és szerszámgyártás. Első termékeink közé tartoztak az áramfejlesztő generátorok nagy pontosságú tengelyei, valamint különféle forgácsolt öntvény alkatrészek. A piaci igényekhez való alkalmazkodással a termékskálánkat folyamatosan bővítjük. Ma már gyártunk gépjármű üzemanyag befecskendező rendszereket, különböző váltó alkatrészeket, differenciálműveket, személy és teherfelvonókhoz szerelt egységeket, nagyméretű generátor tengelyeket, kompresszor alkatrészeket, valamint szélerőművekhez hajtómű kerekeket. A mezőgazdasági gépgyártás a társaság orosházi telephelyén több mint 45 éves múltra tekint vissza, szakembereinknek állandó fejlődési lehetőséget és kihívást jelent saját fejlesztésű, speciális napraforgó- és kukorica adapterek tervezése, gyártása.

A jövőt építjük

linamar_01A vállalat minden területén tudunk biztosítani kihívást számodra, legyél akár frissdiplomás, tapasztalt szakember vagy vezető. Téged várunk, ha műszaki diplomád mellett képes vagy a kreatív problémamegoldásra, nyitott vagy a folyamatos fejlődésre, egy csapat tagjaként de egyénileg is képes vagy a felelősségteljes munkára. A jövő mérnökeit, szakembereit, vezetőit keressük.

Fiatal tehetségek felkarolása

Duális felsőfokú képzés keretében gépészmérnök hallgatók számára linamar_02 lehetőség nyílik a gyakorlatban, valós üzemi környezetben elsajátítani a megfelelő tudást. Végzett hallgatóink versenyképes tudással a kezükben lépnek ki a munka világába. Emellett szakmai gyakorlati és szakdolgozati témák kidolgozására is lehetőséget biztosítunk tapasztalat mentorok mellett.

Út a sikerhez

linamar_03

A Linamar Hungary Zrt. ösztönzi és támogatja a továbbfejlődést, számos szakmai és nyelvi tréninget biztosít munkavállalói számára hazai és külföldi tréningeken egyaránt. Belső álláspályázati lehetőségekkel lehetővé teszi a változatos és kreatív munkavégzést. Versenyképes bérezési és juttatási csomagot kínál, nemzetközi kihívásokkal, projektekkel színesítve az egyébként sem unalmas hétköznapokat.

Ha szeretnéd új szakmai kihívásokon dolgozva, megalapozni a jövődet, jelentkezz 3 gyárunk egyikébe!

Tekintsd meg aktuális álláslehetőségeinket erre az oldalra kattintva!

linamar_footer_600x147

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.