Londonban élni – Miért menő még mindig?

by | nov 21, 2016 | Hírek

Londonban.elni_150x150Képzelj el egy várost, ahol ugyanannyian laknak szinte, mint egész Magyarországon! A kulturális sokszínűség a gyakorlatban azt jelenti, hogy személyesen találkozhatsz olyan „távoli országokból” származó emberekkel, amilyen országokról a nagy átlag csak a földrajz órán hallott, már ha odafigyelt.

Beszélgethetsz velük, kollegák, sőt barátok is lehettek. Szert tehetsz ez által nem utolsó sorban egy olyan nyitottságra, toleranciára, amit még a pszichológusok is csak könyvekből ismernek.

Közelebb van, mint gondolnád!

A repülőút kicsivel több, mint 2 óra, nagyjából egy Nyíregyháza – Budapest távolság. Több fapados járat is közlekedik a hét minden napján, naponta többször is, abszolút megfizethető áron.

Mindig minden elérhető, helyben!

Nem kell a város központjában lakni ahhoz, hogy max. 10 perc sétára találj egy metro megállót, élelmiszerboltot és burgerest a sarkon, az sem baj, ha hajnali 3-kor éhezel meg. Számukra a „2 hétig szabadság miatt zárva” ismeretlen fogalom.

Szinte lehetetlen eltévedni. Annak ellenére, hogy Londonban gyakorlatilag nincs két párhuzamos utca, a tömegközlekedés logikus és áttekinthető.

Bármilyen zsúfolt is, nem egy betondzsungel. Akárhol is vagy, 30 perces sétára való körzetben biztosan belebotlasz legalább egy talpalattnyi zöld területbe, ha a Városligetnél sokszor nagyobb híres parkokat nem is számítjuk. Séta, sportolás, napozás, minden elérhető.

A művelődés legtöbbször nem kerül pénzbe. British Múzem, Westminster –Székesegyház, Tate Modern, National Gallery  – hogy csak párat említsünk, mind ingyenesen látogatható.

Akár már holnap indulnál?

Az Euwork londoni partnere nemcsak szállást biztosít elérhető áron, hanem még a munkát is intéz azoknak, akik elvállalnak egy szállodai munkát, akár tartósan, akár csak ugródeszkának. Az egyetlen elengedhetetlen feltétel a legalább társalgási szintű nyelvtudás megléte. A fizetés ezekben a munkakörökben a mindenkori brit minimálbér, jelenleg 7.2 GBP/óra (25 év felett).

Várjuk jelentkezésedet!

Nézz szét az Euwork friss állásajánlatai között! >>

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.