Cvonline.hu

Londonban élni – Miért menő még mindig?

Londonban.elni_150x150Képzelj el egy várost, ahol ugyanannyian laknak szinte, mint egész Magyarországon! A kulturális sokszínűség a gyakorlatban azt jelenti, hogy személyesen találkozhatsz olyan „távoli országokból” származó emberekkel, amilyen országokról a nagy átlag csak a földrajz órán hallott, már ha odafigyelt.

Beszélgethetsz velük, kollegák, sőt barátok is lehettek. Szert tehetsz ez által nem utolsó sorban egy olyan nyitottságra, toleranciára, amit még a pszichológusok is csak könyvekből ismernek.

Közelebb van, mint gondolnád!

A repülőút kicsivel több, mint 2 óra, nagyjából egy Nyíregyháza – Budapest távolság. Több fapados járat is közlekedik a hét minden napján, naponta többször is, abszolút megfizethető áron.

Mindig minden elérhető, helyben!

Nem kell a város központjában lakni ahhoz, hogy max. 10 perc sétára találj egy metro megállót, élelmiszerboltot és burgerest a sarkon, az sem baj, ha hajnali 3-kor éhezel meg. Számukra a „2 hétig szabadság miatt zárva” ismeretlen fogalom.

Szinte lehetetlen eltévedni. Annak ellenére, hogy Londonban gyakorlatilag nincs két párhuzamos utca, a tömegközlekedés logikus és áttekinthető.

Bármilyen zsúfolt is, nem egy betondzsungel. Akárhol is vagy, 30 perces sétára való körzetben biztosan belebotlasz legalább egy talpalattnyi zöld területbe, ha a Városligetnél sokszor nagyobb híres parkokat nem is számítjuk. Séta, sportolás, napozás, minden elérhető.

A művelődés legtöbbször nem kerül pénzbe. British Múzem, Westminster –Székesegyház, Tate Modern, National Gallery  – hogy csak párat említsünk, mind ingyenesen látogatható.

Akár már holnap indulnál?

Az Euwork londoni partnere nemcsak szállást biztosít elérhető áron, hanem még a munkát is intéz azoknak, akik elvállalnak egy szállodai munkát, akár tartósan, akár csak ugródeszkának. Az egyetlen elengedhetetlen feltétel a legalább társalgási szintű nyelvtudás megléte. A fizetés ezekben a munkakörökben a mindenkori brit minimálbér, jelenleg 7.2 GBP/óra (25 év felett).

Várjuk jelentkezésedet!

Nézz szét az Euwork friss állásajánlatai között! >>

Cvonline.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Megosztás:

Advertisement